reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

Piękne imię Martynka ;)
Jak również piękne imię Aleksander.

Ja na chwilę obecną czekam do jutra i na inspiracje :p

Tylko żeby mnie żadna później z Mam nie oskarżyła że "ukradłam jej imię" i moje dziecko ma tak samo na imię (jak to zrobiła Rozenek 🙈)

Heheh :) myślę, że tutaj na forum taka sytuacja nie będzie miała miejsca :p ja nie ingerowałam w pomysł męża, też mi sie Olek podoba :) mąż nie zaprzeczał mojemu pomysłowi. Ważne, by było przez Nas po prostu akceptowalne :p bo jak by mi wypalił z jakimś Bożydarem to już bym cicho nie siedziała 😂 oczywiście imię jak imię i jak kto lubi 😄 ale ja nie czuje bluesa z takimi imionami 😊

reklama
Heheh :) myślę, że tutaj na forum taka sytuacja nie będzie miała miejsca :p ja nie ingerowałam w pomysł męża, też mi sie Olek podoba :) mąż nie zaprzeczał mojemu pomysłowi. Ważne, by było przez Nas po prostu akceptowalne :p bo jak by mi wypalił z jakimś Bożydarem to już bym cicho nie siedziała 😂 oczywiście imię jak imię i jak kto lubi 😄 ale ja nie czuje bluesa z takimi imionami 😊
Właśnie mi z takimi imiona mąż wyskakuje: Bozydar, Mścisław, albo najlepsze ostatnio Jesus 😡

O ludzie, dziewczyny, teraz jak zaczęłyście pisać o tych ubrankach, to zdałam sobie sprawę jak mało wiem :o ale mam nadzieję, że jak wrócę do PL za dwa miesiące i prawdopodobnie wtedy już przejdę na L4, to te wszystkie tematy rozkminię :)

A co do imion, ja nastawiałam się na dziewczynkę i miałam dużo pomysłów, a okazało się że jest chłopiec i w zasadzie tylko jedno chodzi mi po głowie, przyszłemu tatusiowi też się podoba, ale martwi mnie że jest dosyć popularne obecnie :(

Myślicie że przy końcówce 17ego tygodnia w pierwszej ciąży mogę już czuć ruchy? Bo czasem mnie coś smyrnie, ale nie wiem czy to ruchy, wzdęcia czy siła autosugestii :D

Och jak ja mam nadzieję, że mi nikt na młodego nie będzie Olek mówił tylko Alek 😂
Ja chciałam Tymka, ale ojciec wybrał dla syna 🤣

O ludzie, dziewczyny, teraz jak zaczęłyście pisać o tych ubrankach, to zdałam sobie sprawę jak mało wiem :o ale mam nadzieję, że jak wrócę do PL za dwa miesiące i prawdopodobnie wtedy już przejdę na L4, to te wszystkie tematy rozkminię :)

A co do imion, ja nastawiałam się na dziewczynkę i miałam dużo pomysłów, a okazało się że jest chłopiec i w zasadzie tylko jedno chodzi mi po głowie, przyszłemu tatusiowi też się podoba, ale martwi mnie że jest dosyć popularne obecnie :(

Myślicie że przy końcówce 17ego tygodnia w pierwszej ciąży mogę już czuć ruchy? Bo czasem mnie coś smyrnie, ale nie wiem czy to ruchy, wzdęcia czy siła autosugestii :D
Mysle ze mozesz czuc ruchy. w takim okresie pierwsze ruchy poczułam w pierwszej ciazy ;)

reklama
Iwo też mój proponował:)Ale mi tak samo jak Oskar jakoś nie pasuje do tego dziecka. To jest też dziwne, zawsze mi się podobały pewne imiona i brałam je pod uwagę myśleć jeszcze o dzieciach, a jak już lokator rośnie to nadal mi się podobają, ale do tego właśnie dziecka nie pasuja:pp

Do góry