reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniówki 2021

Piękne imię Martynka ;)
Jak również piękne imię Aleksander.

Ja na chwilę obecną czekam do jutra i na inspiracje :p

Tylko żeby mnie żadna później z Mam nie oskarżyła że "ukradłam jej imię" i moje dziecko ma tak samo na imię (jak to zrobiła Rozenek 🙈)

Heheh :) myślę, że tutaj na forum taka sytuacja nie będzie miała miejsca :p ja nie ingerowałam w pomysł męża, też mi sie Olek podoba :) mąż nie zaprzeczał mojemu pomysłowi. Ważne, by było przez Nas po prostu akceptowalne :p bo jak by mi wypalił z jakimś Bożydarem to już bym cicho nie siedziała 😂 oczywiście imię jak imię i jak kto lubi 😄 ale ja nie czuje bluesa z takimi imionami 😊

reklama
Heheh :) myślę, że tutaj na forum taka sytuacja nie będzie miała miejsca :p ja nie ingerowałam w pomysł męża, też mi sie Olek podoba :) mąż nie zaprzeczał mojemu pomysłowi. Ważne, by było przez Nas po prostu akceptowalne :p bo jak by mi wypalił z jakimś Bożydarem to już bym cicho nie siedziała 😂 oczywiście imię jak imię i jak kto lubi 😄 ale ja nie czuje bluesa z takimi imionami 😊
Właśnie mi z takimi imiona mąż wyskakuje: Bozydar, Mścisław, albo najlepsze ostatnio Jesus 😡

O ludzie, dziewczyny, teraz jak zaczęłyście pisać o tych ubrankach, to zdałam sobie sprawę jak mało wiem :o ale mam nadzieję, że jak wrócę do PL za dwa miesiące i prawdopodobnie wtedy już przejdę na L4, to te wszystkie tematy rozkminię :)

A co do imion, ja nastawiałam się na dziewczynkę i miałam dużo pomysłów, a okazało się że jest chłopiec i w zasadzie tylko jedno chodzi mi po głowie, przyszłemu tatusiowi też się podoba, ale martwi mnie że jest dosyć popularne obecnie :(

Myślicie że przy końcówce 17ego tygodnia w pierwszej ciąży mogę już czuć ruchy? Bo czasem mnie coś smyrnie, ale nie wiem czy to ruchy, wzdęcia czy siła autosugestii :D

Och jak ja mam nadzieję, że mi nikt na młodego nie będzie Olek mówił tylko Alek 😂
Ja chciałam Tymka, ale ojciec wybrał dla syna 🤣

O ludzie, dziewczyny, teraz jak zaczęłyście pisać o tych ubrankach, to zdałam sobie sprawę jak mało wiem :o ale mam nadzieję, że jak wrócę do PL za dwa miesiące i prawdopodobnie wtedy już przejdę na L4, to te wszystkie tematy rozkminię :)

A co do imion, ja nastawiałam się na dziewczynkę i miałam dużo pomysłów, a okazało się że jest chłopiec i w zasadzie tylko jedno chodzi mi po głowie, przyszłemu tatusiowi też się podoba, ale martwi mnie że jest dosyć popularne obecnie :(

Myślicie że przy końcówce 17ego tygodnia w pierwszej ciąży mogę już czuć ruchy? Bo czasem mnie coś smyrnie, ale nie wiem czy to ruchy, wzdęcia czy siła autosugestii :D
Mysle ze mozesz czuc ruchy. w takim okresie pierwsze ruchy poczułam w pierwszej ciazy ;)

reklama
Iwo też mój proponował:)Ale mi tak samo jak Oskar jakoś nie pasuje do tego dziecka. To jest też dziwne, zawsze mi się podobały pewne imiona i brałam je pod uwagę myśleć jeszcze o dzieciach, a jak już lokator rośnie to nadal mi się podobają, ale do tego właśnie dziecka nie pasuja:pp

Do góry