Monka95
Aktywna w BB
Moze schował co trzeba na prenatalnych
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja przy synu wymiotowalam i mialam mega zgagi nie reguła .Ja tak przy corce mialam.Miejscowka w lazience.A teraz chyba Synek,i nie bylo ostrych wymiotow itd.Moze cos w tym jest....
Nie ma regoly. Ja z moja czulam sie swietnie I tak tez czuje sie teraz. ZobaczymyNie wiem jak typowe samopoczucie. Ale słyszałam ze przy dziewczynkach raczej są częste wymioty i mdłości. A ja codziennie wymiotuje. No od dwóch dni jest w miarę, może dlatego ze odstawiłam duphaston i 14 tydzień leci to czas najwyższy na radość z ciąży
Zazdroszczę jedzenia tego co się chce przy diecie cukrzycowej ciężko zadowolić moje podniebienie zachciankamiWitajcie! U mnie slonko swieci pranie wstawione, sniadanko jem mmmm bialy ser ze szczypiorkiem i toną smietany. A pozniej fryzjer! [emoji16][emoji16]
Oj wspolczuje, ale nabial tonami jemZazdroszczę jedzenia tego co się chce przy diecie cukrzycowej ciężko zadowolić moje podniebienie zachciankami
Spokojnie,ja mialam wczoraj i nerwy caly weekend,noce porozwalane.Trzeba przezycHej dziewczyny! Ja dziś mam gina popoludniu. Mam stresa co niemiara. Jutro rano prenatalne. Nie wiem czym bardziej się denerwuje
Mam nadzieję że wszystko dobrzeSpokojnie,ja mialam wczoraj i nerwy caly weekend,noce porozwalane.Trzeba przezyc