reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

reklama
15 kg mmm ten pyszny dżemik zrobie i soki.
IMG_20200716_110708.jpeg

Jestem po badaniach,z dzidziusiem jest wszystko ok, badania wyszły bardzo dobre. Jak tylko zobaczyłam na ekranie dzidzie to cały stres minął. Następne prenatalne za 8 tygodni, a za tydzień wizyta u mojej lekarki.

Na 80 % dziewczyna bo nic między nogami nie widać... Bardzo chcieliśmy mieć chłopca, ale usłyszałam że mam jeszcze nie kupować różowych rzeczy 😁

Hej dziewczyny, jestem tu nowa. Mam termin z usg na 2.01. Aktualnie 15tc+5. Druga ciąża (mam juz 4 letnia córkę a teraz prawdopodobnie chłopczyk). Chciałabym sie dowiedzieć, czy są tu mamy, które jeszcze wymiotuja w 2 trymestrze? Z pierwsza ciąża w 18 tyg lekarz położył mnie do szpitala i wymioty się skończyły. Teraz nawadniam się prywatnie, ale nadal się mecze średnio co 2 dzień.

Hej dziewczyny, jestem tu nowa. Mam termin z usg na 2.01. Aktualnie 15tc+5. Druga ciąża (mam juz 4 letnia córkę a teraz prawdopodobnie chłopczyk). Chciałabym sie dowiedzieć, czy są tu mamy, które jeszcze wymiotuja w 2 trymestrze? Z pierwsza ciąża w 18 tyg lekarz położył mnie do szpitala i wymioty się skończyły. Teraz nawadniam się prywatnie, ale nadal się mecze średnio co 2 dzień.
Witaj a skad jestes?

Ja mam niepowsciagliwe wymioty ciaza wieloracza

reklama
Jestem po badaniach,z dzidziusiem jest wszystko ok, badania wyszły bardzo dobre. Jak tylko zobaczyłam na ekranie dzidzie to cały stres minął. Następne prenatalne za 8 tygodni, a za tydzień wizyta u mojej lekarki.

Na 80 % dziewczyna bo nic między nogami nie widać... Bardzo chcieliśmy mieć chłopca, ale usłyszałam że mam jeszcze nie kupować różowych rzeczy 😁
No i super :)ee raczej sie nie zmieni chyba ze sie pomylila ja czekam na polowkowe,bo narazie nic nie wiem.

Do góry