reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

Cześć Wszystkim :) właśnie natrafiłam na to forum :) zaczynam właśnie 15tc, mam termin na 10.01.2021 to moja 3 ciąża :) mam dwie Dziewczynki już :)
Witaj. Skąd jesteś? Tu jest już dość mało dziewczyn bo przeszły na prywatny wątek jak bedziesz to 2 tyg i będziesz się udzielać też dostaniesz wiadomość by tam dołączyć 😁 więc witamy 😘

reklama
Cześć Wszystkim :) właśnie natrafiłam na to forum :) zaczynam właśnie 15tc, mam termin na 10.01.2021 to moja 3 ciąża :) mam dwie Dziewczynki już :)
Witaj;)

Dziewczyny czy Wam także w 10/11 tygodniu wzmogly się mdlosci? Od czwartku schudłam kg. Mdlosci mam coraz większe i dzis już 2 omdlenia za mną.

Nie mogę się już doczekać prenatalnych! Jeszcze tylko półtora tygodnia A w ta srode krew+ krzywą ( blee)

Witaj;)

Dziewczyny czy Wam także w 10/11 tygodniu wzmogly się mdlosci? Od czwartku schudłam kg. Mdlosci mam coraz większe i dzis już 2 omdlenia za mną.

Nie mogę się już doczekać prenatalnych! Jeszcze tylko półtora tygodnia A w ta srode krew+ krzywą ( blee)
Ja jestem w 16 tyg a jak się czuje fatalnie od paru dni, to masakra. Nie wiem co to się podziało 😄 ale w piątek myślałam że zwrócę śniadanie, choć mi się to nie zdarzyło nigdy. I o czym pisałam, bardzo mnie zemdlilo w autobusie ostatnio. Do tego mam fatalny humor.

Witaj;)

Mnie się koło 8 tygodnia pojawiły mdłości. Nie jakoś bardzo, bo do tej pory nad kibelkiem klękałam tylko z 6 razy.

A ja mam pytanie. Leci mi teraz 14 tydzień ( skończony 13+ 4 dni). Pomału już mi się robi ciasno w spodniach, ale jak oglądam te ciążowe spodnie to jeszcze wydają mi się za luźne. Ze względu na rodzaj pracy chodzę najczęściej w dżinsach. I jak to u Was jest z ciuchami ciążowymi? W tym tygodniu widać u Was już brzuchy? 😜

A ja mam pytanie. Leci mi teraz 14 tydzień ( skończony 13+ 4 dni). Pomału już mi się robi ciasno w spodniach, ale jak oglądam te ciążowe spodnie to jeszcze wydają mi się za luźne. Ze względu na rodzaj pracy chodzę najczęściej w dżinsach. I jak to u Was jest z ciuchami ciążowymi? W tym tygodniu widać u Was już brzuchy? 😜
Ja już się nie mieszczę w dżinsy ale spodnie ciążowe, które dostałam od kumpeli i legginsy jeszcze lecą z dupska. Natomiast myślę że gdyby te spodnie były rozmiar, dwa mniejsze byłyby ok bo nie zsuwają się aż tak jak getriczki. Dlatego wciąż najlepiej mi w dresach. Teraz zamówiłam sobie kolejne rozmiar większe niż standardowo po prostu. A tak to spódnice mam w większości na gumkę i sukienki.

U mnie też już widać, dla postronnych myślę jeszcze nie😄 ale mam na tyle ciasno, ze zwykłych jeansow już nie noszę. Narazie tylko sukienki i legginsy, ale ja nie muszę tak jak ty nosić spodni :D może pomyśl o jegginsach, nie do odróżnienia wyglądają jak bardzo cienkie jeansy więc są trochę bardziej elastyczne 😄

Witaj;)

Mi juz zaczynają ustępować uff
A ja mam pytanie. Leci mi teraz 14 tydzień ( skończony 13+ 4 dni). Pomału już mi się robi ciasno w spodniach, ale jak oglądam te ciążowe spodnie to jeszcze wydają mi się za luźne. Ze względu na rodzaj pracy chodzę najczęściej w dżinsach. I jak to u Was jest z ciuchami ciążowymi? W tym tygodniu widać u Was już brzuchy? [emoji12]
Teraz na zalando kupilam kilka fajnych firmowek dla kobietbw ciąży. Polecam!

reklama
Dziewczyny mam stresa.teraz jestem w 13 tygodniu ciąży. W 5 i 6 tygodniu wypiłam piwo,raz wino.Wtedy jeszcze nie wiedziałam o ciąży bo nie miałam żadnych objawów. Zastanawiam się czy mogłam dziecku zaszkodzić. Naczytalam się dziś i trochę się boję.

Do góry