reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

Hej laseczki ❤️ czytam Was cały dzien i próbuje coś napisać, a potem muszę coś zrobić, odkładam telefon i tracę wątek. 😅
Co do libido, to ja mam niesamowicie wysokie, ale niestety mam jeszcze krwiaka, więc o orgazmach mogę sobie pomarzyc 🤔🤗
Liczę, że jutro lekarz powie mi, że po krwiaku nie ma śladu i da pozwolenie 🤗 w ciąży seks jest jakiś fajniejszy, bo wszystko bardziej wrażliwe 😁😊
Ah no i mój mąż niedobry też miał przy pierwszej ciąży blokadę psychiczną, że będzie stukał po głowie dziecko 🤣🤣🤣 obrazkowo wytłumaczyłam co i jak 🤣🤣🤣😅

reklama
Teraz doczytałam, że @Inka91 martwi się wynikami Pappy. Trzymaj się kochana! Taki wynik to jeszcze nie wyrok, napewno wszystko będzie dobrze, bo chyba łatwiej trafić 6 w lotka niż urodzić bliźnięta z wadami.

Hej laseczki ❤ czytam Was cały dzien i próbuje coś napisać, a potem muszę coś zrobić, odkładam telefon i tracę wątek. 😅
Co do libido, to ja mam niesamowicie wysokie, ale niestety mam jeszcze krwiaka, więc o orgazmach mogę sobie pomarzyc 🤔🤗
Liczę, że jutro lekarz powie mi, że po krwiaku nie ma śladu i da pozwolenie 🤗 w ciąży seks jest jakiś fajniejszy, bo wszystko bardziej wrażliwe 😁😊
Ah no i mój mąż niedobry też miał przy pierwszej ciąży blokadę psychiczną, że będzie stukał po głowie dziecko 🤣🤣🤣 obrazkowo wytłumaczyłam co i jak 🤣🤣🤣😅
Biedni mężczyźni ;) no choć z dwojga złego to lepiej, że taki wrażliwy niż żeby myślał tylko o swoich potrzebach:D Na leczenie krwiaka przyjmujesz Duphaston czy dodatkowo inne leki? Ja nie mam w ogóle krwawień a mam dużego krwiaka to martwię się czy to w ogóle cholerstwo się wchłonie w ciągu 10 dni :/ ( data kolejnej wizyty u lekarza). Oby Twój krwiak szybko zniknął, bo szkoda marnować libido ;)

Dziewczyny, które mają wysokie ryzyko pappa, znam dziewczyny, które przez gdy badanie wyrywaly włosy z głowy i rodzily zdrowe dzieci dla mnie te badania to statystyka i mało wiarygodne są dlatego się na nie nie zdecydowalam. Poziom stresu wzrasta o 100% a to na ciążę działa destrukcyjnie dla mnie to nabijanie kasy po prostu tak to działa niestety żeby był podaż musi być popyt

Super wynik! Zazwyczaj te Edwardsa i Patau są o niższym ryzyku niż ZD. Generalnie wyjściowo z wieku matki są znacznie niższe więc nie wyobrażam sobie, aby wynik miałby być w pozostałych przypadkach niepokojący:) Gratuluję.
Nawet nie wiedziałam ze tak jest, dziękuje za info w tym roku już kończę 28lat czasem myśle ze mogliśmy tak ze 3 lata wcześniej myśleć o dziecku ale tyle się działo ze nawet nie było o tym mowy 😫

Jem i patrzę że zrobiłam błędy to badanie a nie gdy badanie.

Współczuję tych nerwów ale jestem pewna, że dzieci są zdrowe.

Nawet nie wiedziałam ze tak jest, dziękuje za info w tym roku już kończę 28lat czasem myśle ze mogliśmy tak ze 3 lata wcześniej myśleć o dziecku ale tyle się działo ze nawet nie było o tym mowy 😫
Wiek bardzo dobry :) [moim zdaniem każdy wiek jest dobry, jeżeli rodzice go za taki uważają] co odzwierciedla się w wynikach, ale pewnie największa zasługa po prostu mamy i taty :)

Screenshot_2020-07-02-19-32-15-958_com.facebook.katana.jpg

reklama
Do góry