Pawlinka82
Fanka BB :)
Czy to nie za wcześnieMoże robi Ci się rozwjscie spojenia łonowego. Miałam w pierwszej ciąży, ból okropny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czy to nie za wcześnieMoże robi Ci się rozwjscie spojenia łonowego. Miałam w pierwszej ciąży, ból okropny
Nie mam pojęcia, nie pamiętam kiedy zaczęłam mieć. Ale ból właśnie pojawiał się przy chodzeniu i śniadaniu, najpierw dyskomfort, a potem ból.Czy to nie za wcześnie [emoji848]
Ale bez komplikacji ?Moja córka również urodziła się z węzłem prawdziwym. Poród naturalny
Ojjj mam nadzieję że to jednak nie to dzięki za informacje będę miała na uwadze.Nie mam pojęcia, nie pamiętam kiedy zaczęłam mieć. Ale ból właśnie pojawiał się przy chodzeniu i śniadaniu, najpierw dyskomfort, a potem ból.
Nie mylić ze skaracaniem szyjki macicy!
Ja miałam po porodzie naturalnym, ale od 2 lat już mi nie dokucza. Chyba, że mam jakieś mega zaparcie.Ponawiam pytanie czy któraś ma lub miała problem z Hemoroidami?
To w diagnostyce w 5 min. K dają taki kubek jak są te dozowniki edenu.U mnie nie dają wody do picia poza glukoza. A glukoza trzeba chyba wypić w 15 min jak dobrze pamiętam
Zaszkodzić napewno nie zaszkodziW sumie w 13 tyg jak już łożysko przejmuje funkcję odżywczą to nie wiem czy duphaston spełnia jeszcze swoją rolę a czy nadmiar może zaszkodzić nie wiem i zła jestem że nie popytalam chociaż wiedziała że biore i nic nie mówiła o odstawieniu.