Z
zmiana8.2
Gość
A co sie dzieje z aplikacja,jak sie konczy 40 tyg,telefon wybucha?Ja tak jak w aplikacji jestem w 13 tyg (12+3)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A co sie dzieje z aplikacja,jak sie konczy 40 tyg,telefon wybucha?Ja tak jak w aplikacji jestem w 13 tyg (12+3)
a gdzie to widać ile się jest na forum? Jeśli ja spełniam wymogi to też poproszę. Nie pamiętam kiedy zaczęłam pisać dokładnieDziewczyny jesteście u nas krócej niż 2 tygodnie. Gadajcie z resztą stałych bywalczyń w wątku, ja na listę wpisuje te co spełniają 'wymogi" przegłosowane przez większość grupy.
Poproszę jedno miejsceUWAGA!
Forum prywatne będzie, ale będzie założone nowe. To zostaje tutaj
Proszę o pisanie kto chciałby mieć dostęp do takiego forum, bo musze podać listę administracji.
Wchodzisz w profil osoby, potem na czarnym pasku "wpisy" i sprawdzam sobie kto od kiedy u nas jest.a gdzie to widać ile się jest na forum? Jeśli ja spełniam wymogi to też poproszę. Nie pamiętam kiedy zaczęłam pisać dokładnie
Nie wiem możliwe dowiemy się po 40 tyg dam znaćA co sie dzieje z aplikacja,jak sie konczy 40 tyg,telefon wybucha?
Ja również poproszęUWAGA!
Proszę o pisanie kto chciałby mieć dostęp do takiego forum, bo musze podać listę administracji.
Dzis pierwszy dzien pelny w pracy za mna. Na zamknietym pokaze wam moje wydanie swinki papa. Czyli ja wmundurku do pracyUWAGA!
Ja również poproszę
UWAGA!