reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

Witam
Ja buraczki uwielbiam ale na ciepło:)

U nas nocka ok.
Mam remont w domu więc syfilis niesamowity. Idę obiadek przygotować.

PasiB szampan wyborny heh;)

Miłego dzionka

reklama
Witam!

Za buraczkami nie przepadam, ale ogórasy i grzybki marynowane w każdej marynacie lubię:)

dziecko mi urzęduje w kuchni, więc uciekam, bo garnkami trzaska - jeszcze sobie sama zupke ugotuje i mnie zadziwi hehe;)
miłego dnia wszystkim!

aaaa Bećka: matko współczuje sprzątania po remoncie;))

hej Kobitki :-)
dzisiaj Amela zaszalała w nocy i obudziła sie tylko o 22.30 na flache i potem dopiero o 6.20 toż to szok prawdziwy :-D i dokimała jeszcze do 8 :-)
Rox, czechow tez uwielbiam burak mniam mnia - ale ja do buraków dodaje jeszcze starte jabłuszko i marchewkę i to wszystko do słoja , zalewam zaprawa i do wekowania, pyszotka :-) mam jeszcze jeden przepis na taką sałatke z burakiami ale surowymi nie gotowanymi tez przepyszna :-)

ja na 13 mykam do fryzjera co by miec ładną fryzusie na wyjazd :-) już nie moge sie doczekac :-)

Mi nareszcie przestaly wlosy wypadac i dzieka Bogu, bo juz mialam dosc wyciagania ich z odplywu... ble

Buraczki - pyyyycha - sama jeszcze nigdy nie zaprawialam, ale kiedys na pewno :-) Poki co szamam u tesciowej jak obiad postawi :-D

Tysiolek - ciesze sie razem z Toba :-)

A tak w ogole to witam i milego dnia wszyskim zycze :-)

Ostatnia edycja:
Witam się i miłego dnia życzę!!

Coś dziś śpiący dzień bo nawet C pospał prawie do 6-stej :)

Tysi dobra fryzura nie jest zła, miłego wygrzewania się :)

Czechow to masz małą Marudę :)

Buraczki zjadam, mniam, ale sama nie zaprawiam :)
Ogóry za to robimy na potęgę -ale kiszone też wolę niż warszawskie itp....

Miłego Wam!

e: Bećka szybkiego ogarnięcia bałaganu!!!
Pasi gratki za produkcję postową.... ha ha masz prawie 1000 ich więcej ode mnie :)

Witjcie kobiety

Odpukac dzis lepsze samopoczucie, pise odpukac bo wczoraj bylo tak samo a wieczorem bliskie spotkanie z muszla klozetowa:sorry2:
Olcys ucina sobie druga drzemka , na szczescie, wczoraj sobie darowal i byl megamarudny do wieczora:no: poszedl spac o 18.30 a 0 21.30 ocudzil sie na pogawedke z tata po czym zasnal i spal do 7.30 wiec jest szansa na przespane noce ponownie:tak:

cos mi sie kiedys o oczy obilo ze niektorym wlosy po ciazy wypadaja...ja wlasnie odkopalam sprawdzona kuracje wzmacniajaca na wlosy.
Seboradin 14 ampulek ziolowych.Polecam

tutaj przykladowy link
SEBORADIN - intensywna kuracja witaminowo-ziołowa w ampułkach, 14 sztuk x 5,5 ml - sklep medyczny, sklep zielarski , herbaty świata - Edumed.com.pl

Mi wyłaża ale jest nadzieja ze zaraz przestana i znowu bede iala geste upierzenie jak z Olusiem w ciązzy:tak:

Cos mi Olka wysypalo na brzuszku:sorry2: tzn pare krostek ma, mozliwe ze po winogronach?? Z nowosci dostawal tylko soczek jablkowo-winogronowy z rumiankiem:blink:
Spokojnego wieczoru mamuski

HELP!!!!
Mała od jakiegoś tygodnia ma szorstkie czerwone plamy na nóżkach i łokciach.Jeden dzień była też wysypka na buzi. Zmieniłam jej mleko na PEPTI i nie daję ciastek i bananów. W nocy mała jest na cycu ja mleko piję( odrobinę do kawy), proszek i kosmetyki te same od urodzenia, nie mam już pomysłów Nigdy wcześniej ze skórka nic sie nie działo.moze Wy coś poradzicie??????HELP!!!!

reklama
Dobrze że odstawiłaś ale na zmiany będziesz musiała trochę poczekać (kiedy odstawiłaś?) - do tego kąp ją w krochmalu, emolium albo innym kosmetyku przeznaczonym dla dzieci z AZSem - na razie zrezygnuj z mleka do kawy. Może coś pryskanego zjadłaś ? No i nawilżaj te plamy nie dopuść by były suche i pękały

Do góry