Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a co do restauracji ja miałam tak zrobione Dominisiowi i było suuper i chciałam teraz także ale pewnie z kasą nie wypalia wyprawiać chcemy w Nowy Rokwiem że Alanek 18 urodzony i za wcześnie ale każdy ma wolne w ten dzień no rozumiecie sami...:-)O matko kochana... i trzeba będzie wielkie uroczystości robic? Ja całej rodziny w chacie nie pomieszcze a znow knajpka? Wydatki? Z tego co słysze wyprawia się ostro roczki.... co wy o tym sądzicie?
patrysia - dzięki tobie kilka miesięcy przed zaczniemy debatować
gratuluję zębolka:-)a co do poduszki a niby po co dziecie do roczku śmiało bez zdrowiej dla dzieciaczków:-)ja mam pod skosem materac i gites:-)Witajcie
Brakowało takiego jednego dnia , ale Z juz w domku:-)
No i mamy 3 ząbek górna jedynka
A teraz zmykamy jeszcze na dwór korzystać z pogody
Piszecie o poduszkach , moze tez zmienie , bo Z ma taką miękką , moze lepiej na twardej by się spało...