reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
I ja się witam niedzielnie :)
Gosia, sto latek dla synka :)
Klara, u nas tak było i po dwóch dnia pojawił się biały ząbek

mój m dzisiaj na zajęcie na cały dzień, musi wymienić cała wodę w akwarium czyli robota na kilka dobrych godzin więc my zabierzemy się chyba z moimi rodzicami nad wodę bo mają jechać
miłej niedzieli życzę

Mamy zęba, prawa jedynka, dzień a raczej popołudnie straszne. Router nam się spalił, nie wiem ile mnie nie będzie. Rozłóżcie mi dywan czerwony jak wrócę... Do miłego!

Roxeen naj dla Boo :)

Klara
gratki dla C :tak::tak::tak:i szybciutko wracaj u nas grzmiało ale tak gdzieś bokiem i troszkę popadało wiec pewnie u was ta burza była :sorry2:

u nas też idą ząbki górne jedynki już pęka dziąsło myślę że też kwestia jednego- dwóch dni :tak:

Ostatnia edycja:
Witam się nocną porą, właśnie dotargaliśmy się do domu z ostatniego, wakacyjnego wyjazdu.
Najlepsze życzonka dla wszystkich maluchów obchodzących miesięcznice:-) i gratulacje kolejnych zęboli:-) u nas bez zmian, ząb widoczny jeden ale nie wyszedł całkiem, mały pogrzebał w piachu i cały podniecony nowymi przygodami piszczy z zachwytu nad wszystkim???!!!!

... a tu co ja czytam, roczek???? fakt , że te 7 miechów tak zleciało i pewnie czas powoli planować...:confused: a skoro jesteśmy w tym temacie to co tam się stawia z tej okazji?

.. co do spania to u nas też na płasko i zastanawiam się nad poduszeczką wózkową (nigdy jej nie używałam, więc może się doczeka) Nie wiem jak dzieciaczkom wygodniej bo ja też śpię na płasko a mój m na górze poduch, ze kark można złamać...???
... chyba jeszcze boje się poduszeczki w łóżeczku...:baffled:

Dobranoc i do jutra...

Wiw jak dobrze śpi olej poduszkę ;-)

co do stawiania to o co chodzi ?

No i witam z rana :-)mały już ma drzemkę ;-)dziś i tak zaszalał spał do 6:40 ;-)za to noc masakra odnosiłam co chwilę albo małego albo Emilkę choć mały obudził się w nocy 3 razy to tylko szedł do cyca i spać ale Emilce to ja nie wiem co było :no: ale wstała i wszystko ok :tak:

no i mały ma się lepiej już wczoraj była poprawa obudził się jedynie marudzący :tak:ale granulka i było ok :blink:

reklama
Do góry