reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

Malwina, Asiowo moja sasiadka ma 2 chłopaczkóe 2 i 4 latka, przy obu patent z uzywana koszulka pachnąca mama sie sprawdzał wiec pewnie będzie dobrze:-)
Kostek zasypia zawsze z pielucha tetrowa i mus, bez pieluchy jest lament a jak mu ją dam to się przytuli, przewraca na bok i spi słodko a ja ja tak często od czasów noworodka na ramieniu noszę i chyba tez przesiąknięta mama:confused::-D

reklama
Witajcie :)

[*] dla tragicznie zmarłej forumowiczki BB :-:)-:)-(

Cały tydzień jestem zabiegana masakra :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Zakupy pakowanie się do jutrzejszego wyjazdu jak ja tego niecierpię. Ja chce zostac w PL ....

W poniedziałek o 12.18 zostałam ponownie ciocią :-):-):-) Oliwka zdrowa, wazyła 3380 i miała 58 cm :szok::szok: A czarniutka jak krecik :-D:-D:-D Taka maleńka kruszynka az bałam sie na rece wziąć. A pomyslec ze jeszcze niedawno Damian byl taki maleńki a tu juz kawał chłopa z niego :-D:tak:;-)

Pozdrowionka dla wszystkich forumowych dzieciaczkow i ich mam . Ide sie dalej pakowac :-:)-:)-( Pomoże któraś :confused::confused::confused: Tak bardzo niechce jechac bede lyceć :-D

hej :)
Paulinaa, gratulacje dla żony kuzyna!!!!!!
Asiowo, trzymam kciuki aby metoda dalej skutkowała

Straszna ta tragedia, ta dziewczyna była forumowiczką bb?
Już przeczytałam, Ta kobieta była wrześniówką 2010, straszne [*]

Ostatnia edycja:
[B pisze:
agniecha83[/B];5805523]hej :)
Paulinaa, gratulacje dla żony kuzyna!!!!!!
Asiowo, trzymam kciuki aby metoda dalej skutkowała

Straszna ta tragedia, ta dziewczyna była forumowiczką bb?
Już przeczytałam, Ta kobieta była wrześniówką 2010, straszne
[*]

a ja nie mogę znaleźć tego postu o dziewczynie z bb? przeczytałam tylko o wypadku pod Tczewem, to to samo?

To straszna tragednia aż gęsia skórka wychodzi jak się pomyśli o 8 miesięcznym maleństwie w brzuchu i co teraz przezywa mąż i ojciec ???:-(!!!!!!
straszne nieszczęście!!!!! a te nasze drogi to jak walka o przetrwanie!!!
We mnie wjechała baba 2 dni przed porodem i cud że nic się nie stało ale teraz jak jade z małym to jak z jajkiem i ciagle mam lęki !!!!

Witajcie :)
[*] dla tragicznie zmarłej forumowiczki BB :-:)-:)-(

Cały tydzień jestem zabiegana masakra :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Zakupy pakowanie się do jutrzejszego wyjazdu jak ja tego niecierpię. Ja chce zostac w PL ....

W poniedziałek o 12.18 zostałam ponownie ciocią :-):-):-) Oliwka zdrowa, wazyła 3380 i miała 58 cm :szok::szok: A czarniutka jak krecik :-D:-D:-D Taka maleńka kruszynka az bałam sie na rece wziąć. A pomyslec ze jeszcze niedawno Damian byl taki maleńki a tu juz kawał chłopa z niego :-D:tak:;-)

Pozdrowionka dla wszystkich forumowych dzieciaczkow i ich mam . Ide sie dalej pakowac :-:)-:)-( Pomoże któraś :confused::confused::confused: Tak bardzo niechce jechac bede lyceć :-D
GRATULACJE:-)no tak wracanie na stare śmieci nie łatwo:-p

aga to zycze powodzenia i cierpliwości przy pakowaniu ja tez nie cierpię ale chyba jeszcze bardziej nie cierpie sie rozpakowywac i spowrotem odkladac wszystko i układac na swoje miejsce !

uuuuf zjeżdziłam całą moją mieścinke zeby poszukac książki Chmielewskiej z Przyjaciółka i wkońcu sie udało mam ją.. tylko teraz pytanie kiedy przeczytam - ale bede czytac jak małą bede usypiała i wieczorami i do czwartku do nstepnej ja przerobie :-)

Kupiłam nynusiowi dzis hustawke skoczka,mały zachwycony jest
Aga szczesliwej podrózy
Tysiolek,ja kupiłam Klina,a teraz jaki tytuł jest?niektóre mam i nie chce kupowac tych samych dwa razy,uwielbiam jej ksiazki.Depozyt jest super i nieboszczyk maz

Ciekawe kiedy Klara wraca.

reklama
Sylwia teraz jest drugi tom "Całe zdanie nieboszczyka" :-) zaraz wezme się za czytanie :-) super są jej ksiązki - nigdy nie wiadomo jak się skończą :-)

ale tutaj dzisiaj jakies pustki hmmm/...:szok:

Do góry