reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

Dziewczyny ratunku !!!!!!!!

Twórczość dziś była a ja sie własnie dowiedziałam że jutro na 8 rano musze napisać prace zaliczeniową na psychologię społeczną
pt "Scharakteryzuj Zjawiska stereotypu i uprzedzenia oraz ich skutki"

Dziewczyny moze któraś z Was ma jakieś ciekawe str www albo coś cokolwiek w domu ???

mam cała noc na napisanie tej pracy i obym szis nie zaczeła rodzić :szok::szok::szok:

RATUJCIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

uuu, chciałabym pomóc, ale na handlu zagranicznym nie miałam psychologii. Ale poszukam czegoś na necie.

A ja mam szanse dzisiaj na McDonalda, mojemu M spóźnia się autobus, a to znaczy, że nie załapie się na tramwaj i zdąży iść kupić jakiegoś cheesa :-) mój pierwszy mac w ciąży i ostatni na najbliższe pół roku :-D

reklama
powinnam zaczac dzis rodzic, mój mąż jutro jedzie na pare godzin do łodzi, a chciałabym zeby powital Stacha osobiscie. Jeśli ten zdecyduje sie na wyjscie w czasie jak m będzie w łodzi to zobaczą sie dopiero w niedzielę. Także albo przed 7.20 - o tej m ma pociag albo dopiero pod wieczór.

Ja tak myślę, że te porody są jak z zajściem w ciążę. Im więcej się o tym myśli, tym bardziej nie wychodzi, a jak się odpuści to w momencie się udaje. To tyle mądrości, bo jak jest wszystkie wiemy :-D
Maleństwa kochane - WYŁAŹCIE JUŻ!!!

--------

Tak, to już pewne, zjem dzisiaj maca :-D taki wieś mac na przykład, mhm... a pocisnę cheesem... no i potem mogę rodzić ;-)

Ostatnia edycja:
Ja tak myślę, że te porody są jak z zajściem w ciążę. Im więcej się o tym myśli, tym bardziej nie wychodzi, a jak się odpuści to w momencie się udaje. To tyle mądrości, bo jak jest wszystkie wiemy :-D
Maleństwa kochane - WYŁAŹCIE JUŻ!!!

--------

Tak, to już pewne, zjem dzisiaj maca :-D taki wieś mac na przykład, mhm... a pocisnę cheesem... no i potem mogę rodzić ;-)

smacznego :-)

swietne rymy :-D btw, smiech podobno tez wywoluje skurcze ;-)
aaaa...
ktore dziecko zechcialoby sie narodzic w dzien babci??
sa jacys chetni??

moj dzidziolek wlasnie robi sobie impreze albo porzadki..
jakze milo z jego/jej strony.. wyczucie czasu to on/ona ma, nie ma co :tak:

Hej,ja znów tylko na chwilke:tak:wpadłam na jedną noc do domku:tak:Czekamy az Oliniowi zrobią echo i może dowiemy sie przypuszczalnej daty wyjscia do domciu:tak:nynusiowi zaczęła sie paprac rana na mostku i dlatego zwlekaja ze zrobieniem echa:tak:wczoraj i dzisiaj miał czyszczoną tą blizne i tak krzyczał z bólu ,ze musieli mu podac dolargan.Mam nadzieje ,ze nauczy sie tez jesc porzadnie z butelki ,bo jak na razie je po 50 ml i to przez conajmniej pół godziny.naprawde ciezko sie patrzy jak nasze dziecko cierpi ,ale ciesze sie i dziekuje Bogu ,ze dochodzi do zdrówka :tak:

Ja czasem nie wiem jak sie nazywam ze zmęczenia:baffled:mój mąż miał mnie jutro zastapić przy Olinku ,ale sie przeziebił no i nic z tego:tak:
Ale dam rade:tak:

Roxeen poodzenia z pracą, neistety nie pomogę.
Powiem jedno, wcinaj czekoladowe cudowne kuleczki lila ile wlezie, bo potem pupa! Oddałabym wszystko za czekoladę z orzechami...

Idę poobcować z kupą i brudną pieluchą, potem standardowo: wiszenie na cycu do rana.. Nie ma rady, trzeba to kochać :-D

Sylwia super wiadomości :-) Pewnie, że dacie radę:tak:Olinek pobajeruje Cię swoimi oczkami i skrzydeł jutro dostaniesz ;-)
Jeny Gosia, to ja widzę, że Ty jednak wkroczysz w ten 43 tydzień :szok: Mogliby Cię już wyswobodzić :tak:

reklama
cześć laski
roxeen - udało się pracę napisać, czy rodzić zaczęłaś?;-)

ja miałam masakryczną noc.. zaraz się objem śniadanka i wracam spać:dry:

Do góry