reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

Kacha wawa, mam nadzieje ze u Ciebie to juz koniec tej złej passy!!!
Wspolczuje :-(

Karoli dużo szczęścia na małżeńskiej drodze!

reklama
macy ... a miewasz prorocze sny ? :-D:-D ale byłby numer jakby się nam urodziły inne dzieciaki niż sobie je wyobrażamy.... pewnie na kogoś to padnie :szok:
Miewam.;-) Nie ma dla mnie problemu. Tylko będzie batalia o imię, bo ja za nic nie chcę imienia, które sobie mąż wymyślił. No i dokupiłam kilka różowych ubranek - z króliczkami i napisami happy girl.:-D Mam już jednego chłopca, więc jakoś bym ten fakt przełknęła. Gorzej z teściową, bo bardzo chce mieć wnuczkę, a ja produkcję zamykam.;-)

a ja oddam wszystko za malutkiego łyczka karmi:-p:-p:-p

laski, wygońcie mnie, bo już cały dzień siedze przy kompie:-pale przynajmniej chwilowo odstresowałam się. :-D
No, dobra- zmykam pod prysznic, potem m jak miłość i będe przytulać się do poduszki i pieska:rofl2:
Miłego wieczorku i miłych snów:-D

Wpadłam jeszcze na chwilę was poczytać ;-)

kobitki nie rodzić nam tu ;-)

mój mówi dziś powiedział że mam się dobrze naładować to turbodynomen wytrzyma do grudnia a ja do stycznia :-D

Kaja a powiem Ci że też na "konkret" u nas róż się nie nastawiłam tak długo nie wiedziałam co będzie że nawet teraz z różem nie szaleje :no: właściwie wyprałam tylko to po córce co miałam a niewiele mi zostało a tak kupowałam nawet niebieskie zielone białe żółte itd niech ma mała wybór :-D

Kaja10 -niestety tak dopadla mnie jakas infekcja drog rodnych i trzeba to wyleczyc do porodu podobno , ma to duze znaczenie.Przez te infekcje mam ciagle skorcze i bole myslalam , ze to szyjka sie skraca , szczescie w nieszczesciu terza znam przyczyne.
Jola, Macy-ja tez bede tylko z moim i Nicol, w drugi dzien swiat przyjdzia tesciowie, tylko , ze oni nie obchadza tak swiat jak w Polsce bo to holendrz i pozatym nie wiezacy , wiec bardziej te swieta dla mnie. Naprawde troche to przykre , ze nie bede mila polskich swiat , al ez drugiej strony jak sobie pomysle o tym alkocholu wypijanym corocznie na swieta , udawanej bliskosci dalej z mama sie nie odzywam i ona tez jakos nie teskni o d paietnej klotni jakies mies ani razu nie zadzwonila , tak ja obchodze i wnuczka tez .Nie to nie.
Kacha wawa-a co to do Ciebie sie taki pech przypaletal , mayle , ze juz wystarczy Ci do nastepnego roku i teraz bedziesz , miala szczesliwe dni.
U nas spadl snieg i jakos tak romatycznie jest bo ciagle sypie i juz naprawde czuc swieta.
Npisze wam jak mnie dzisiaj m kur...... Jak pisalam musiala jechac do lekarza w sprawie infekcji, moj jeszcze spal wiec mu owie wstawaj i zaiwez nie do lekarza (ma prawko , ale w tym stanie i z moim bolem wole za kloo nie siadac )a on na to , ze on jeszcze nie wyspany. Wiec ja na atobus dodam , ze bole , ponatto snieg i zimno i od przystanku dobre 15 min spacerku. Przebolalam, wychodze od lekarza a moj staji na parkingu z bukietem roz i tyle bylo po mojej zlosci.
Teraz zycze wam przyjemnych snow.Zeby zadna nie zaczela rodzic i do zobaczenia na porannej kawie.

Wklejam na prosbe Aniaslu:tak:

Od wtorku rusza na bb konkurs, na który należy przesłać świąteczne zdjęcie. Może być zdjęcie dziecięcia, może być rodziny - grunt aby światecznie. Nagrodą jest zamieszczenie zdjęcia w interaktywnej kartce, która mozna rozsyłac do krewnych i znajomych:biggrin2: Dodatkowo jest do wygrania 5 zestawów kosmetyków J&J. Z naszej strony robimy ten konkurs barterowo, ale zależy nam żeby sie udał.

reklama
Witam, u mnie to 2 dzien na tym forum i szczerze mowiac czuje sie lepiej w takiej mini spolecznosci ciazowych :)
Co prawda od rana humor mialam paskudny, ciezko mi przewracac sie z boku na bok, siusiu w nocy musi byc, do tego hormony szaleja i nawet nie wiem dlaczego lzy mi sie cisna same do oczu :) Ech, uroki ciazy. U mnie zaczal sie dzis 35 tydzien, Aaaaaaa- tak malo :) a zarazem tak duzo casu do spotkania z Haniula. Mieszane uczucia, ale jestem dobrej mysli.
Jutro jedziemy po zgode ordynatora szpitala na porod rodzinny, a pozniej zakupy dla niuni, bo jezeli o mnie chodzi to wyprawki brak, ale lista juz jest :) do tego lista potrzebnych rzeczy do szpitala lezy na stole, tak w razie w. Mialyscie juz pierwsze KTG? Aaa, jestem ciekawa ile ważą Wasze malenstwa, bo ja mialam usg miesiac temu i wazylo 1400 g, a teraz to nie mam pojecia, ale raczej sporo, bo gniecie jak leze na plecach.
Co do nog, wow!, takich stop w zyciu nie mialam, wygladaja mniej wiecej (raczej wiecej) jak stopy shreka. ale co tam, jak taki maly, kochany sliczny potworek jest w brzuchu. Pamietam jak na poczatku ciazy balam sie jak to bedzie, jak cos obcego w moim brzuchu bedzie sie ruszalo, a dzis jak sie rusza przez dluzszy czas to zaczynam sie martwic i pragne, zeby mnie pokopalo tak mocno jak tylko potrafi.
I jeszcze takie pytanko, czy sa tu jakies studiujace mamy? jestem ciekawa jak zalatwilyscie sprawe z uczelnia, dziekanka czy raczej liczycie na laske wykladowcow, bo ja to drugie, no i siedze teraz nad projektami :)))
Milego wieczoru Mamuski

Do góry