F
Fiołek2010
Gość
hej dziewczyny
ale naskrobałyście od wczoraj, normalnie nie nadąrzam z tym czytaniem:-)
po pierwsze-Sylwia gratluję zdrowej dzidzi no i "prawdopodobnie" synka
po drugie - mi też wszystko jedno kiedyurodzę no aby już w 2010r bo te dzieci z końca roku to takie biedne są, cały rok mają do tyłu;-)
po trzecie - u mnie z tymspaniem też kiepsko.tzn ostatnio śpię aż za dużo tzn jak wracamz pracy to już o 20.00 ide spać tyle że potem budzę się przed 4 rano i już nie mogę zasnąc i cholerka nie potrafię się przestawić:-(
po czwarte - dziewczyny które miały cesarkę prosze powiedzcie jak to jest?
jak długo się potem dochodzi do siebie?jak długo leżałyście w szpitalu?
po jakimczase dostałyście dzidzie do opieki?
czy cesarkę robi sie w znieczuleniu ogólnym czytylko dają ZO?
czy cesarkę robi się w umówionym terminie czy jak się zaczną skurcze? Jeśli w umówionym terminie to ile wcześniej trzeba pojawić się wszpitalu i umówić z lekarzem?
sorki za tą ilość pytań ale jestem wtymtemacie kompletnie zielona a pytam bo prawdopodobnie cesarka będzie u mnie wskazana..
ale naskrobałyście od wczoraj, normalnie nie nadąrzam z tym czytaniem:-)
po pierwsze-Sylwia gratluję zdrowej dzidzi no i "prawdopodobnie" synka
po drugie - mi też wszystko jedno kiedyurodzę no aby już w 2010r bo te dzieci z końca roku to takie biedne są, cały rok mają do tyłu;-)
po trzecie - u mnie z tymspaniem też kiepsko.tzn ostatnio śpię aż za dużo tzn jak wracamz pracy to już o 20.00 ide spać tyle że potem budzę się przed 4 rano i już nie mogę zasnąc i cholerka nie potrafię się przestawić:-(
po czwarte - dziewczyny które miały cesarkę prosze powiedzcie jak to jest?
jak długo się potem dochodzi do siebie?jak długo leżałyście w szpitalu?
po jakimczase dostałyście dzidzie do opieki?
czy cesarkę robi sie w znieczuleniu ogólnym czytylko dają ZO?
czy cesarkę robi się w umówionym terminie czy jak się zaczną skurcze? Jeśli w umówionym terminie to ile wcześniej trzeba pojawić się wszpitalu i umówić z lekarzem?
sorki za tą ilość pytań ale jestem wtymtemacie kompletnie zielona a pytam bo prawdopodobnie cesarka będzie u mnie wskazana..