reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

Hejka
Wczoraj trochę się nasiedziałam u ginka bo kolejka duża była, a jak weszłam to już luzik. Gin bardzo miły i rozmowny. Zbadał, zrobił usg i mówi że śliczny, mały człowiek jest :)
Tylko dla M. nie miałam za dobrych wiadomości bo polecił wstrzymać się na razie z figlowaniem bo mam szyjkę króciutką.
No i mam zdjęcie :D

Wszystkie nowe styczniówki pozdrawiam i gratuluję :D

reklama
Ja też wcześniej kupowałam m jak mama i dla mnie najlepsza dla kobiet w ciąży bo ta reszta to raczej już dla rodziców

Aha no i zapomniałam napisać że termin mi się zmienił na 05 stycznia

WITAM:-)
Ja niestety po skromnym śniadanku tylko 1 chlebek z ogórkiem i do tego herbata czarna z cukrem nic nie chce już bo mdłości dokuczają a wczoraj masakra miska cały czas leżała koło mnie bo juz myslałam że będe wyniotować:-(no cóż musze to przetrwać:tak:

Dziękuję za odpowiedź. tak się cieszę chyba dzisiaj nie usnę:) myślicie ze ginekolog zobaczy już maleństwo na usg?? ostatnia miesiączkę miałam 21.04 a cykle mam 33 dni. Gosia_k23 dziękuję za link. I życzę Wam i Waszym fasolkom wszystkiego naj:)

poczekaj tak do konca 5 tygodnia bo widze po suwaczku 4 tydzień co może jedynie mieć podejżenia że jest ciąża ale niestety za dużo nie zobaczy bo w 5 tygodniu przeważnie tylko pęcherzyk widać co odpoczywaj dbaj o siebie i do 5 tygodnia poczekaj chociaz:tak:

hej dziewczyny. Mam pytanie. Chcialabym zaczac kupowac jakas gazetke do poczytania o ciazy i o przyszlym maluszku. Czy moze wiecie ktore sa najlepsze i ktore warto czytac?? Mozecie cos polecic??

przy pierwszej ciąży kupowałam tylko i wyłącznie M jak Mama to jest najlepsza gazetka dla kobiet w ciąży tylko ku niej bym się skłaniała :tak:

Elfa75 - a mnie martwi tylko to ( jak dobrze zrozumiałam ) ze duphaston to pochodne hormonów...- nigdy nie przyjmowałam zadnych tabletek, hormonów, antykoncepcji...

ja biore dupka ale doustnie a dlatego bo mam zagrożoną ciąże widocznie mam za mało progesteronu a on dostarcza mi go więcej:tak:i jest to bardzo dobry lek już nie jednym pomógł:tak:

Hejka
Wczoraj trochę się nasiedziałam u ginka bo kolejka duża była, a jak weszłam to już luzik. Gin bardzo miły i rozmowny. Zbadał, zrobił usg i mówi że śliczny, mały człowiek jest :)
Tylko dla M. nie miałam za dobrych wiadomości bo polecił wstrzymać się na razie z figlowaniem bo mam szyjkę króciutką.

piękna juz nie taka fasolka a dzidzia:-)odpoczywaj dużo a nie będzie się za szybko skracać:tak:

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO PRZYSZŁYM CZYLI NAM MAMUSIOM NO I TYM TEZ CO JUŻ SĄ MAMUSIAMI:-)

Hejka

:-):-):-):-):-)cudownie....ale Tobie zazdroszczę..... ze już masz swoją fasolkę na zdjęciu:):):-):-):-)tez już bym chciała....
hmm...ja jeszcze 6 dni:)...ale czym bliżej tym bardziej się boję...sama nie wiem dlaczego...po prostu...jakieś mam takie chwile... :(:szok:
GRATLUJE również wszystkim styczniówką 2010 :)
.M:-)

....I Z OKAZJI DNIA MAMUŚKI :) przyszłym i już obecnym :)

Ostatnia edycja:
dziewczyny wlasnie wrocilam od lekarza. bylam na pierwszej wizycie i poszlam do lazienki i zobaczylam ze mam sluz lekko podbarwiony krwia. czy to mozliwe ze to po badaniu i usg? do tej pory wszystko bylo ok lekarz tez powiedzial ze jest ok. strasznie sie denerwuje :(

dziewczyny wlasnie wrocilam od lekarza. bylam na pierwszej wizycie i poszlam do lazienki i zobaczylam ze mam sluz lekko podbarwiony krwia. czy to mozliwe ze to po badaniu i usg? do tej pory wszystko bylo ok lekarz tez powiedzial ze jest ok. strasznie sie denerwuje :(

Może przedzwoń do tego lekarza dla pewności.:tak:

reklama
Do góry