reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

To jest moja 2 ciąża, pierwszą poroniłam;( dlatego tak się cieszę z tej wiadomości, że jestem w ciąży a z drugiej strony bardzo boję, żeby nie było powtórki z tego co wcześniej się stało;( Ale muszę być dobrej myśli, teraz bardziej zaczęłam dbać o siebie już przed zajściem w ciążę i mam nadzieję , że będzie lepiej. Myślicie, że jednak w takiej sytuacji poczekać czy dmuchać na zimne i wcześniej skonsultować się z lekarzem nawet jak jeszcze nie będzie widać pęcherzyka??
Cieszyłabym się również jakbym została już z Wami na forum Stycznióweczek:)

reklama
Witam kobitki;-)
Pozdrawiam wszystkie nowe mamy Gratuluję i mocno mocno trzymam kciuki żeby wszystko było ok.
Ledwo żyję dzisiaj - to niskie ciśnienie mnie wykończy, mam projekt do zrobienia a od tygodnia zamiast zabrać się za robotę łażę rozkojarzona albo śpię.
Jak to dziewczyny jest z końcem tego pierwszego trymestru, bo przeczytałam multum artykułów i są rozbieżne informacje, kończy się w 12 czy 14 tygodniu???

Hej:-D
Nie jestem w stanie przeczytać wszystkich waszych wpisów tak dużo ich dziś napisałyście.
Ja mam straszny dzień:-(. Cały czas mi niedobrze, kręci mi się w głowie i nic jeść nie mogę - zmusiłam się do zjedzenia 4 małych bułek przez cały dzień. I d tego przespałam cały dzień.
Jutro jadę dopiero na badanie krwi bo mąż dopiero ma czas. A i jeszcze muszę się do prywatnego gina umówić.

hej dziewczyny. Mam pytanie. Chcialabym zaczac kupowac jakas gazetke do poczytania o ciazy i o przyszlym maluszku. Czy moze wiecie ktore sa najlepsze i ktore warto czytac?? Mozecie cos polecic??

Elfa75 - a mnie martwi tylko to ( jak dobrze zrozumiałam ) ze duphaston to pochodne hormonów...- nigdy nie przyjmowałam zadnych tabletek, hormonów, antykoncepcji...

Justg - ja kupowałam te gazetki ( mam dziecko, mamo to ja...lub dziecko...itd ) - treść jest podobna - działy i wiele osób ( lekarzy , pediatrów, pedagogów ) pisze i w jednej gazecie i w drugiej - ale ja wybierałam te w których jako były dodatki - cd z bajeczkami bez przemocy - to była świetna sprawa bo czas szybko mija, dzieciaczki szybciutko rosną a telewizja nie ma żadnej alternatywy - jeszcze jak ktoś ma kablówke to może ma z czego wybrać ale ja osobiści e nie mam i byłam skazana na TVP - masakra - bajki w których na porzadku dziennym są hasła " ty idioto, debilu " - wiec poźniej bajeczki były jak znalazł....:)

Życze miłej lektury

Joasiach pocieszyłaś mnie swoją wypowiedzią :-) Ostatnią miesiączkę miałam 19.04, do lekarza idę 1.06 a USG najwcześniej wykonam albo 4.06 albo 11.06 więc mam nadzieję że już na 100% zobaczę maleństwo i usłyszę jego bicie serduszka :)

witam , ja w I ciązy czytałam Mamo to ja, teraz kupuję już to co ma ,epszy dodatek, żeby jeszcze młodą trochę uszczęsliwić.

Ja po śniadanku, mdli mnie strasznie :( już zaczynam liczyć dni do następnej wizyty, strasznie źle mi się pracuje :(

Młoda w przedszkolu, jak ona uwielbia tam chodzić, aż miło popatrzeć.

A ja chyba się zdrzemnę jednak ;-)

reklama
hej dziewczyny. Mam pytanie. Chcialabym zaczac kupowac jakas gazetke do poczytania o ciazy i o przyszlym maluszku. Czy moze wiecie ktore sa najlepsze i ktore warto czytac?? Mozecie cos polecic??

Również z gazet polecam kupować te z dodatkami np w postaci płyty. często róznica w cenie jest niewielka. Kupiłam niedawno M jak Mama i gazeta spodobała mi się.

Do góry