Karoli4
Fanka BB :)
Kaja, a gdzie ten link do tego kremu? Za tydzien w poniedzialek lece, wiec spoko moge sobie zamowic.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam Dziewczyny, melduję, że żyję, ale marnie ze mną, mogę tylko leżeć, co wstanę, to brzuszek twardnieje i boli.... Wizytę mam dopiero w piątek.... Pozdrawiam, miłego weekendu!!
Kaja, a gdzie ten link do tego kremu? Za tydzien w poniedzialek lece, wiec spoko moge sobie zamowic.
Ja miałam na początku ciązy ale też słyszałam że w trzecim trymestrze robi się jeszcze razDziewczyny a powiedzcie mi czy któraś z Was miała robiony juz odczyn Wassermana??
Ja wczoraj też oglądałam mecz z moim mężusiem, bardzo romantycznie spędziliśmy wczorajszy wieczór.Hej melduje sie
Całe popołudnie u teściowej byłam dzisiaj -jakośprzeżyłam:-)
Witam nowe stycznióweczki:-)
Mój chłop pojechał do szwagra na mecz,a ja oglądam film z synusiem
Malutki coś leniwy dzisiaj bo malutko się rusza ,a ja już panikuje
Ja też kupiłam ziajka mam, narazie rozstepów nie widać ale one mogą się pojawić już po porodzie jak będziemy traciły zbędne kilogramy:-(Cześć mamuśki, trochę mi się słońca przebija, niedziela czeka mnie w domku
Monia1110 gratuluję urwisów!chociaż czekaj w końcu to mogą być bardzo grzeczne chłopaczki
Dziewczyny dziękuję za dobre rady wczoraj czułam się masakra, pociłam się jak prosiak iciągle te gorące herbatki, inhalacje, tantuum verde noc była ciężka ale dzisiaj jest już lepiej nie mam ciężkiej głowy, chyba jestem na dobrej drodze, jak mi jutro nie przejdzie a idę do pracy to odwiedzę lekarza
Na rozstępy mam z AA krem za 29zł kończy mi się i kupiłam też: ziajka mama 15,50zł i polecam, rozstępów zero jak dotąd
Oj Nikki życzę zdrówka i wypoczywaj dużo, może przyspiesz wizytęWitam Dziewczyny, melduję, że żyję, ale marnie ze mną, mogę tylko leżeć, co wstanę, to brzuszek twardnieje i boli.... Wizytę mam dopiero w piątek.... Pozdrawiam, miłego weekendu!!
Witam Dziewczyny, melduję, że żyję, ale marnie ze mną, mogę tylko leżeć, co wstanę, to brzuszek twardnieje i boli.... Wizytę mam dopiero w piątek.... Pozdrawiam, miłego weekendu!!