reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Cześć laseczki pogoda do bani leje a ja na kanapie wcinam i wcinam i czuję że rosnę:-D
Nie wiem czy się już w szkole załatwiłam, czy tam tylko podrażniłam, bo boli mnie gardło czyli mój standard we wrześniu, mam zatkany nos i ogólnie czuję się rozbita - jak na grypę, a tej nigdy nie miewam, zero gorączki, nos płukam solą fizjologiczną i piję dużo herbaty malinowej z miodem ale coś nie przechodzi;
jak to było z tą mieszanką z czosnkiem? mam nadzieję, ze do poniedziałku mi przejdzie:-(
Trzymaj się i nie daj się infekcji jesteśmy z Tobą;-)

Patrysia a to sie tak da poprosic gina o skierownaie na CC i w szpitalu bez problemu wykonaja? bo moze ja nie potzrebnie sie stresuje;-)
Ania98765 komu zapalcisz?w szpitalu jak cie przyjma?pytam bo ja teztak oombinuje i wolalabym miec juz wczesniej zaklepany i ugadany termin CC

buuu jestem niewidoczna ...:-:)-:)-(
przeczytałam i miałam napisać a zapomniałam :zawstydzona/y:na gardło kup sobie tantum verde :tak:mi 1 pastylka pomagała natychmiastowo i można brać w ciąży :tak:

możesz sobie robić herbatkę z plasterkiem świeżego imbiru :tak:
co do kataru to polecam euphorbium:tak:

a syropek można zrobic z cebuli drobno pokrojona w kostkę z czosnkiem lub bez i cukrem zostawiasz aż puści sok i bierzesz łyżeczkę co jakiś czas

Patrysia a to sie tak da poprosic gina o skierownaie na CC i w szpitalu bez problemu wykonaja? bo moze ja nie potzrebnie sie stresuje;-)

powiem tak ze ja mu płace to niech zrobi tak abym mogła być zadowolona bo jednak wie ze jestem po cc i nie był to łatwy poród i jeszcze mu powiem co nieco jak było ciężko moje obawy i myśle że wypisze mi skierowanie wkoncu to mój gin a on jest ogólnie wporządku:tak:zawsze warto spróbować niż nic nie robić;-)

co do kataru to polecam euphorbium:tak:

tak tak i ja polecam takze to jest lek homeopatyczny czyli smiało go można brac:tak:

reklama
Do góry