reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

hello to ja, znowu na chwilke;-)

Wrocilam z wycieczki na plaze i nad jeziorko i teraz relaksik:-)

Dziewczynki gratuluje zdrowych pociech i witam nowe styczniowki:-)

Labamba ja tez lubie;-) a niedlugo sama jade, mam nadzieje ze wypoczelas?:-)

reklama
Witam nową mamusię i dziewczyny, gratuluję córeczek!!!:-D:-D
na 99% kupimy ten samochód:-D:-D:-D:-D zielony:-D duży i przestronny no nic teraz będą jak matka polka z mini vanem:-D jak chcecie to zobaczcie co mi M wynalazł: citroen c3 picasso:-D:-D:-D:-D

dobra dziewuszki zmykam spać padam na pysk spać spać spać do juterka!!!

Ale Ci fajnie!
My tez myslimy o zmianie autka, bo nasze jest 3-dzwiowe, to mało praktyczne jak sie ma dziecko i psiaka.
Ide spac kobitki!Do jutra!

Ostatnia edycja:
Witam porannie , ja wczoraj nie zagladalam , bo bardzo boli mnie prawe ramie cos mi tam strzyklo i teraz boli , pozatym pogoda sie popsula i teraz pada moze jeszcze sie roziasni, bo tak nprawde nie mam zamiaru siedziec z niunia w domu bo obydwie zwariujemy . Ide zrobic kawe.

Witam
U mnie na razie nie pada, ale jest pochmurno, idą robić kawę i nadrabiać zaległości, tyle naprodukowałyście.
Od jakiegoś czasu jestem mniej wydajna w pracy, nie potrafię sę skupić i zrobiły mi się takie zaległości że zastanawiałam się czy nie jechać dzisiaj, ale w końcu wzięłam trochę papierów do domu.
Wyczytałam w gazecie, że kobiety w ciąży mają pamięć jak staruszki ( przez hormony) i potrafi się taki stan utrzymać do roku po porodzie, czy zauważyłyście takie zmiany, bo ja tak.

dzień doberek wszystkim 2 w 1 :-D
dzisiaj w nocy to ja szalałam z szalonymi snami skąd mi się to bierze:szok: przez to wszystko się nie wyspałam :wściekła/y:
ale ten czas leci nie mogę się nadziwić to już połowa, a dopiero co był początek ciąży:nerd:

Witam
U mnie na razie nie pada, ale jest pochmurno, idą robić kawę i nadrabiać zaległości, tyle naprodukowałyście.
Od jakiegoś czasu jestem mniej wydajna w pracy, nie potrafię sę skupić i zrobiły mi się takie zaległości że zastanawiałam się czy nie jechać dzisiaj, ale w końcu wzięłam trochę papierów do domu.
Wyczytałam w gazecie, że kobiety w ciąży mają pamięć jak staruszki ( przez hormony) i potrafi się taki stan utrzymać do roku po porodzie, czy zauważyłyście takie zmiany, bo ja tak.
asiax dobrze wiedzieć,bo ja właśnie mam jakieś zaniki pamięci ostatnio :-D myslalam,ze to ze mną coś nie tak,ale widze,ze tak może sie dziać,więc UFFF :-D czasami ciężko mi sobie przypomnieć co robiłam 2-3dni temu. A ostatnio zagięłam samą siebie...i zapomniałam swojego numeru gg :-)

Miłego poranka życze wszystkim które juz wstały i wszystkim,które jeszcze śpią i pewnie pośpią jeszcze pare ładnych godzin ;-) ja niestety do fryzjera na 9 sie umowilam,wiec trzeba było ściągać swój tyłeczek z łózka.. A oczy mam jak na zapałki :-( o 2ej w nocy sie przebudziłam i w żaden sposob nie mogłam zasnąc. Dzidzie było tak cudownie czuć pod palcami i sobie do niej mówiłam,później przeczytalam wszystkie dzidziusiowe gazetki,jakie posiadam w domu, zjadłam loda :szok: o 3 w nocy!! i o 4ej poległam na szczęście. No nic..lece..bo fryz sam sie nie zrobi :-D buziaki

DZIEŃ DOBRY MAMUSIE

Ja zaraz wypije kawke i zabieram sie za porzadki, które wskuteczniam od kilku dni i końca nie widać - brrrrr.

U mnie juz tez wyraźnie czuć maleństwo , kiedy baraszkuje w brzuszku.

MEGO DNIA

:-)

Miłego poranka życze wszystkim które juz wstały i wszystkim,które jeszcze śpią i pewnie pośpią jeszcze pare ładnych godzin

Paula ale miałas przebojowa nockę...:-D:-D:-D

Dziendoberek,
Wszystkim zycze milego dzionka:-)
Naprodukowalyscie przez wczorajszy dzien mase:szok:
Jestem potwornie zmeczona, a za niedlugo musze isc do pracy. Wrocilismy o 1 w nocy. Nogi czuje, ze mam ciezkie jak z olowiu. Rzym cudowny, super i w ogole. Jeden wielki zabytek. Zrobilismy na nogach ponad 20 kilometrow (niestety w upale). Ale bylo warto. Spelnilo sie wreszcie moje marzenie, bo widzialam grob Jana Pawla II:tak::tak::tak: i tak sie wzruszylam, ze az sama sie zdziwilam.
Bylo tez wielu Polakow po drodze, i mimo bylo posluchac jak rozmawiaja po polsku:-)

Witam

Asiax to mi pewnie dlatego jest cezko sie uczyc:wściekła/y: i tak duzo czasu mi potrzeba :no: Moglam nie marnowac tyle czasu i wczesniej wziac sie za nauke:crazy:

reklama
Cześć laseczki,
ja dzisiaj chyba cierpiałam na jakąś bezsenność bo albo nie mogłam zasnąć albo zaraz się wybudzałam, śniły mi się pączki:-D i że miałam już taką dużą córeczkę:happy:
wyjątkowo wstałam już o 7 co mi się nie zdarza ale trzeba się już hartować bo od września do pracy:tak:
wstałam z rańca obrałam ziemniaki, zrobiłam mielone - wystarczy usmażyć, zjadłam śniadanko, odwiozłam M do pracy bo wczoraj piwkował i nie chciał sam jechać:-D
a teraz usiłuję zwlec tyłek z kanapy żeby umyć jakieś okno w żółwim tempie bo już napraawdę nie moge na nie patrzeć:tak::tak::tak:
dobra to idę myć coś do później

Do góry