reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Ja też nie wiem gdzie kliknąć a chętnie to zrobię bo sliczna Juleczka. BlackWizard widzę, że masz szczęście do styczniowych dzieci ;-) Fajnie :-)

Hmm wydaje mi się że jak jest głosowanie od 15 września to będzie wtedy napisane gdzie kliknąć a narazie pewnie nie ma jeszcze gdzie bo głosowanie nie zaczęte:confused:tak myśle:confused: BLACK nie martw się my i tak będziemy głosowac poczekamy tyle ile się da:-)

Ivi nie martw się, na pewno wszystko jest dobrze!!! Nieregularne ruchy dziecka mogą potrwać nawet do 26 tygodnia. To Twoja pierwsza ciąża, więc te ruchy będą troszkę później. Głowa do góry:-)

Witaj :-)

Mi podoba się pomysł macy :-) fajnie, że jest już lista :-) jak poznam płeć to wpiszę się :-p tylko, że to jeszcze potrwa ok miesiąca...:dry:

BlackWizard cieszymy się, że wróciłaś, szkoda tylko, że nie wypoczęłaś...;-)

Nikki trzymamy kciuki za USG :-D Na pewno wszystko jest dobrze :-)

Kopciuszku prześliczne te sukienki, które pokazałaś, mi najbardziej podoba się ta trzecia. Ja w październiku też idę na wesele, boje się tylko, że będę zbyt gruba, żeby coś odpowiedniego i ładnego znaleźć...:zawstydzona/y:

Wiesz co ja bede miala trzy wesela,pierwsze 26 wrzesnia,drugie 3 pazdziernik ,trzecie albo 17 albo 24 pazdziernik wiec tez nie wiem jak bede wygladala:-(na to pierwsze chyba sie nie zdecydujemy bo ile mozna.

kopciuszek to moze lepiej odpuscic sobie to ostatnie? bo bedziesz juz miala duzy brzuch i pewnie gorzej Ci bedzie wytrzymać ..nie mówiąc juz o całonocnej zabawie :-) ja mam 22 sierpnia wesele a 20sierpnia wizyte.. tyle ze to bedzie dopiero 18tydzień i nie jestem pewna czy mi ginka usg zrobi..teoretycznie powinna poczekać do września na polowkowe,ale mi remont w miejscu stoi,bo nie wiem czy chłopczyk czy dziewczynka i nie mozemy urządzić pokoiku ;-) poza tym strasznie mnie ciekawość zżera no i najwazniejsze- chce sie dowiedziec,czy u malenstwa wszystko ok...

...ale mi remont w miejscu stoi,bo nie wiem czy chłopczyk czy dziewczynka i nie mozemy urządzić pokoiku ;-) poza tym strasznie mnie ciekawość zżera no i najwazniejsze- chce sie dowiedziec,czy u malenstwa wszystko ok...
Ja mam to samo..ani nie wiem na jakie kolory sie nastawiac..wozek ciuszki czy cokolwiek..nie wspominajac o remoncie..Powinno byc tak ze od razu jak sie o ciazy dowiadujemy to powinna byc plec znana, bo od poczatku zakodowane jest kto tam siedzi a my musimy tyle czekac! to niesprawiedliwe:crazy:

mój m. nie chce znać płci, więc mu nie powiedziałam, ale się zastanawiam jak on w takim razie chce urządzić pokoik:dry:a wyprawka? wózek i inne rzeczy? co, będzie sam wszystko kupował jak już urodze?
Narazie jeszcze robimy nasz pokój, ale jak skończymy, to czeka nas jeszcze pokoik maleństwa

Ostatnia edycja:
Co do snow to ja dzisiaj to dopiero mialam sen:szok:snilo mi sie ze mialam romans z moim ginem:-Dzamiast na wizyty to chodzilam do niego do sypialni:-D:-D:-Dniezle co???
Niezły sen.:-) Tylko mężowi nie opowiadaj, bo każe Ci zmienić gina.;-):-)
:-)myślę że to świetna pamiątka...:-)takie zdjecia i filmik:-)chodx kosztowne bo tam gdzie jadę to 230zł :crazy:no ale....wiadomo WARTO:):)
Ja za samo usg płacę 180 plus wizyta 60 zł, bo chcę, żeby mnie jeszcze zbadała, spojrzała na wyniki, doradziła.
Dzięki dziewczynki za miłe powitanie :) strasznie fajnie tu u Was :))))
Ja również witam.
Ja w ogóle nie planowałam ani 3d ani 4d będę miała połowkowe zwykłe USG - nie widziałam innego w gabinecie mego gina. Myślicie, że to wystarczy? Czy do doświadczonem lekarzowi wystarczy zwykły obraz?
Wystarczy.:tak:
Ja już wróciłam od internisty, stwierdził że nic mi nie jest, nieraz się zdarza że gorączka występuje bez powodu, na razie jest ok, zobaczymy jak będzie wieczorem, jak to się powtórzy to pójdę do niego jutro drugi raz.
To dobrze, że nic poważnego. Trzymaj się nam zdrowo!

mój m. nie chce znać płci, więc mu nie powiedziałam, ale się zastanawiam jak on w takim razie chce urządzić pokoik:dry:a wyprawka? wózek i inne rzeczy? co, będzie sam wszystko kupował jak już urodze?
Narazie jeszcze robimy nasz pokój, ale jak skończymy, to czeka nas jeszcze pokoik maleństwa
Ale Ty Andzia już chyba znasz płeć? Wyprawkę, pokoik i całą resztę da się zorganizować bez wiedzy o płci. Możecie wszystko kupić zielone i żółte. ;-) A tak na poważnie - jak nie chce wiedzieć, nie mów mu, Ty masz prawo.

Ostatnia edycja:
reklama
Czesc laseczki:-)Kopciuszku nasz lekarz ma usg 3 d?bo nawet go nie pytałam-sen super miałas:-Dno ale jeszcze niezle ciacho z niego :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Witam nowe mamusie:tak:
Nikki trzymam kciuki za usg:tak:
Tesciową zostawie bez komentarza-temat rzeka:-D
Oczywiscie witam mamusie po wakacjach -mam nadzieje,ze wypoczete i pełne energii jestescie:tak:
Coś ostatnio Beti sie nie odzywa -mam nadzieje,ze ok wsio:tak:

Do góry