P
patrysia*
Gość
z miłą chęcią zagłosuje tylko nie wiem na co mam kliknąć aby zagłosować
![zawstydzony :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/embarrassed.gif)
![zawstydzony :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/embarrassed.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ivi nie martw się, na pewno wszystko jest dobrze!!! Nieregularne ruchy dziecka mogą potrwać nawet do 26 tygodnia. To Twoja pierwsza ciąża, więc te ruchy będą troszkę później. Głowa do góry:-)
Witaj :-)
Mi podoba się pomysł macy :-) fajnie, że jest już lista :-) jak poznam płeć to wpiszę siętylko, że to jeszcze potrwa ok miesiąca...
BlackWizard cieszymy się, że wróciłaś, szkoda tylko, że nie wypoczęłaś...;-)
Nikki trzymamy kciuki za USGNa pewno wszystko jest dobrze :-)
Kopciuszku prześliczne te sukienki, które pokazałaś, mi najbardziej podoba się ta trzecia. Ja w październiku też idę na wesele, boje się tylko, że będę zbyt gruba, żeby coś odpowiedniego i ładnego znaleźć...![]()
Ja mam to samo..ani nie wiem na jakie kolory sie nastawiac..wozek ciuszki czy cokolwiek..nie wspominajac o remoncie..Powinno byc tak ze od razu jak sie o ciazy dowiadujemy to powinna byc plec znana, bo od poczatku zakodowane jest kto tam siedzi a my musimy tyle czekac! to niesprawiedliwe...ale mi remont w miejscu stoi,bo nie wiem czy chłopczyk czy dziewczynka i nie mozemy urządzić pokoiku ;-) poza tym strasznie mnie ciekawość zżera no i najwazniejsze- chce sie dowiedziec,czy u malenstwa wszystko ok...
Niezły sen.:-) Tylko mężowi nie opowiadaj, bo każe Ci zmienić gina.;-):-)Co do snow to ja dzisiaj to dopiero mialam sensnilo mi sie ze mialam romans z moim ginem
zamiast na wizyty to chodzilam do niego do sypialni
niezle co???
Ja za samo usg płacę 180 plus wizyta 60 zł, bo chcę, żeby mnie jeszcze zbadała, spojrzała na wyniki, doradziła.:-)myślę że to świetna pamiątka...:-)takie zdjecia i filmik:-)chodx kosztowne bo tam gdzie jadę to 230złno ale....wiadomo WARTO
![]()
Ja również witam.Dzięki dziewczynki za miłe powitaniestrasznie fajnie tu u Was
)))
Wystarczy.Ja w ogóle nie planowałam ani 3d ani 4d będę miała połowkowe zwykłe USG - nie widziałam innego w gabinecie mego gina. Myślicie, że to wystarczy? Czy do doświadczonem lekarzowi wystarczy zwykły obraz?
To dobrze, że nic poważnego. Trzymaj się nam zdrowo!Ja już wróciłam od internisty, stwierdził że nic mi nie jest, nieraz się zdarza że gorączka występuje bez powodu, na razie jest ok, zobaczymy jak będzie wieczorem, jak to się powtórzy to pójdę do niego jutro drugi raz.
Ale Ty Andzia już chyba znasz płeć? Wyprawkę, pokoik i całą resztę da się zorganizować bez wiedzy o płci. Możecie wszystko kupić zielone i żółte. ;-) A tak na poważnie - jak nie chce wiedzieć, nie mów mu, Ty masz prawo.mój m. nie chce znać płci, więc mu nie powiedziałam, ale się zastanawiam jak on w takim razie chce urządzić pokoika wyprawka? wózek i inne rzeczy? co, będzie sam wszystko kupował jak już urodze?
Narazie jeszcze robimy nasz pokój, ale jak skończymy, to czeka nas jeszcze pokoik maleństwa