Kubiaczka
Fanka BB :)
Dziewczyny a co z kotami? Ja mam tylko w domu kota przybłędę... choć w zasadzie to jest kot taty, a w naszym pokoju przebywa rzadko i generalnie boi się ludzi...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
k rwinki czerwone-3.6 norma od 4,hemoglobina 11.6-norma od 12,i hct 34.6-norma od 36
On był na szkółce..niewiele to mu dalo..to sa strasznie uparte psy.Od poczatku byl zle wychowywany bo to mojego M macocha sobie go wziela i jako zabawke traktowala, a amstaffy maja tak ze od poczatku trzeba sie nimi zajmowac i je szkolic.teraz ma juz 8 lat wiec.ma zakodowane ze dziecko to jego wrog i koniec!!Ale sie zapsilo;-):-)
Anulka polecam szkoleniowca albo psiego psychologa...czas ucieka...
Cześć Kobietki.
Czytam i czytam, co piszecie o hormonach i emocjach w ciąży. I w jakimś małym stopniu cieszę się, że przez kogoś mogę być rozumiana. Mój mąż nie rozumie, że gorszy humor czy samopoczucie można tłumaczyć hormonami. Uznaje to za wymówkę. Szkoda mówić. Nie chcę Wam smęcić i zamęczać swoimi problemami, bo przecież każda z nas je ma, ale jest mi strasznie źle. :--
-(
Hej baby.Wczoraj nie pisałam bo po powrocie od lekarza cos zmulona byłam.Zrobił usg i będzie synuśTak prawde mówiąc to bardzo sie ciesze bo już wiem jak się z chłopcami postepuje
czyli potwierdził mi to co powiedział w 13 tygodniu
zrobił takie szybkie usg zeby te jajka zobaczyc wiec prawie nic nie widziałam tylko serduszko słyszałam jak pięknie bije
ale siusiaka i jajeczka widziałam
Od początku ciązy przytyłam 3 kg wiec nie jest zle
Mam nadal brać duphaston skoro brzuch sie mniej napina przy nim,a luteine tylko wtedy gdy brzusio jest twardy
Piszecie o bólach głowy i złym samopoczuciu-ja tez dzisiaj nie najlepiej sie czuje jakas słaba jestem:-(i głowie mi sie coś kręci
moze to wina pogody?i łepek tez taki cięzki,aż strach do sklepu wyjsc
Oczywiście słaba morfologia i żelazo mam brać.nastepna wizyta za 2 tygodnie.Dziewczyny od którego tygodnia zaczyna sie 5 miesiąc?
![]()
Tulę mocno bardzoCześć Kobietki.
Czytam i czytam, co piszecie o hormonach i emocjach w ciąży. I w jakimś małym stopniu cieszę się, że przez kogoś mogę być rozumiana. Mój mąż nie rozumie, że gorszy humor czy samopoczucie można tłumaczyć hormonami. Uznaje to za wymówkę. Szkoda mówić. Nie chcę Wam smęcić i zamęczać swoimi problemami, bo przecież każda z nas je ma, ale jest mi strasznie źle. :--
-(
Dziewczyny a co z kotami? Ja mam tylko w domu kota przybłędę... choć w zasadzie to jest kot taty, a w naszym pokoju przebywa rzadko i generalnie boi się ludzi...