Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
.A i doszly mi mdlosci, ktory w poprzedniej ciazy wogole nie mialam ale nie jest narazie az tak zle.
kolezanka uzywala cala ciaze i niema rozstepów.mimo ze tak jka ja ma skóre sklonna do rozstepów w czaie dojrzewania zrobily jej sie na piersiach i posladkachaha dzięki. daj znaka jak działa;-)
wydaje mi sie ze nawet jka jest od 4 miesiaca to mozna uzywac wczesniej poniewaz tak pisza tylko ze wzgledu ze brzuch zaczyna widocznie rosnac ok 4 miesiaca.Czesc! własnie dzwoniłam do połoznej i zapisala mnie na wizyte na 10 czerwca o 13.30 troche pozno :-(ale tylko ten termin byl wolny,musze byc cierpliwa.
Ja tez w poprzedniej ciazy uzywalam kremu na rozstepy,juz nie pamietam jak sie nazywal ale rozstepy mam tylko na piersiach.Teraz prosilam tesciowa zeby mi przeslala jakis dobry krem ale w aptece były tylko takie ktore mozna uzywac od 4 miesiacadziwne.A i doszly mi mdlosci, ktory w poprzedniej ciazy wogole nie mialam ale nie jest narazie az tak zle.
To naprawdę nie wiem gdzie ta moja siostra taki drogi krem kupowała, bo z tego co widzę ceny są mniej więcej wyrównane i nie aż tak zawrotne.zAgata cena to okolo 25 zł.
moze to byl krem na zamówienie bo wtedy moze tyle kosztowac.To naprawdę nie wiem gdzie ta moja siostra taki drogi krem kupowała, bo z tego co widzę ceny są mniej więcej wyrównane i nie aż tak zawrotne.
moze to byl krem na zamówienie bo wtedy moze tyle kosztowac.