reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Czesc! własnie dzwoniłam do połoznej i zapisala mnie na wizyte na 10 czerwca o 13.30 troche pozno :-(ale tylko ten termin byl wolny,musze byc cierpliwa.
Ja tez w poprzedniej ciazy uzywalam kremu na rozstepy,juz nie pamietam jak sie nazywal ale rozstepy mam tylko na piersiach.Teraz prosilam tesciowa zeby mi przeslala jakis dobry krem ale w aptece były tylko takie ktore mozna uzywac od 4 miesiaca:szok:dziwne.A i doszly mi mdlosci, ktory w poprzedniej ciazy wogole nie mialam ale nie jest narazie az tak zle.

.A i doszly mi mdlosci, ktory w poprzedniej ciazy wogole nie mialam ale nie jest narazie az tak zle.

Ja w pierwszej ciąży też nie miałam ani mdłości ani wymiotów ani senności i urodziła się córa, teraz pełen pakiet dolegliwości a jak wiadomo z facetami zawsze są problemy więc może to chłopak daje się we znaki:-D:-D:-D

Czesc! własnie dzwoniłam do połoznej i zapisala mnie na wizyte na 10 czerwca o 13.30 troche pozno :-(ale tylko ten termin byl wolny,musze byc cierpliwa.
Ja tez w poprzedniej ciazy uzywalam kremu na rozstepy,juz nie pamietam jak sie nazywal ale rozstepy mam tylko na piersiach.Teraz prosilam tesciowa zeby mi przeslala jakis dobry krem ale w aptece były tylko takie ktore mozna uzywac od 4 miesiaca:szok:dziwne.A i doszly mi mdlosci, ktory w poprzedniej ciazy wogole nie mialam ale nie jest narazie az tak zle.
wydaje mi sie ze nawet jka jest od 4 miesiaca to mozna uzywac wczesniej poniewaz tak pisza tylko ze wzgledu ze brzuch zaczyna widocznie rosnac ok 4 miesiaca.

Witajcie Stycznióweczki!:-D

W ubiegłym roku należałam do grudniówek 2008:-):-):-) 29 grudnia 2008 urodziłam wspaniałego Synka, który jest moją Iskierką i Radością każdego dnia:-) właśnie okazało się, że w drodze mamy drugiego Dzidziusia:-):-):-) na początku szok, a już teraz nie mogę się doczekać kolejnej Pociechy:-) troszkę się pospieszyliśmy, ale mam nadzieję,że wszystko będzie ok. Jutro wieczorkiem mam wizytę. Narazie atakują mnie wymioty i senność, ale dzięki Kacperkowi walczę z tym ile sił :tak:

Pozdrawiam Was wszystkie gorąco i bardzo się cieszę, że do Was dołączam razem z moim Maleństwem:-D

reklama
Do góry