reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Przyłączę się do waszej listy dolegliwości.
Minął mi 4 tydzień i jak na razie bolą mnie piersi i żołądek. Czasami trochę mnie ponudzi i najchętniej to bym nic nie jadła bo na nic nie mam ochoty.
Strasznie się boję bo to moja pierwsza ciąża a wszyscy dookoła straszą (nawet własna mama):sad:

reklama
Gratuluję Wam dziewczyny :tak:

Mnie wczoraj po raz pierwszy porządnie zemdliło, jak przeszedł obok mnie ktoś palący papierosa. Normalnie myślałam, że zwymiotuję na środku chodnika :-D

Wronek nie ma się czego bać, to najpiękniejszy okres w życiu kobiety ! :-)

Dzięki dziewczyny za dobre słowa.
Ja ciesze się bardzo na myśl o moim maleństwie a mój mąż to po prostu oszalał. :-)
Do ginekologa idę 21 maja, nie uwierzycie, ale to będzie moja druga wizyta w życiu.
Trzymajcie się dziewczyny i gorące buziaki dla waszych fasolek.

Przyłączę się do waszej listy dolegliwości.
Minął mi 4 tydzień i jak na razie bolą mnie piersi i żołądek. Czasami trochę mnie ponudzi i najchętniej to bym nic nie jadła bo na nic nie mam ochoty.
Strasznie się boję bo to moja pierwsza ciąża a wszyscy dookoła straszą (nawet własna mama):sad:

witaj:-)ja za to mam apetyt:-Dczasami mnie troszku zamdli a głównie jak coś tłustego zjem lub mam pusty żałądek no i w autem jak jade no to też tak zaczyna:baffled:a tak to jest ok a gadaniem się nie przejmuj może i fakt ten I trymestr jest taki co trzeba uważać na siebie najbardziej ale to nieznaczy że ma sie coś złego dziać to jest piękny okres w życiu kobiety i myśl pozytywnie:tak:heh no i fakt ja nie lubie jak ginekolog mnie bada lub wogóle badania jak krew itp.:baffled:no ale się przyzwyczaj bo w ciąże tego będziesz miałą dużo;-)

Witam! Tutaj stycznioweczka 2007, zycze wszystkiego najlepszego swiezym zafasolkowanym ^^
Swoja droga byc moze do was dolacze (jeszcze chce z testowaniem poczekac kilka dni dla pewnosci :p)

Witam wszystkie stycznióweczki 2010:-)
03.05 robiłam pierwszy test wyszły mi dwie kreseczki następnego dnia to samo, jutro próbuje znów ( i oczywiście was poinformuję):-D ciesze się przeogromnie lecz również się boje, ponieważ już jedna fasolinkę straciłam i nie chce się za bardzo napalac bo to ciężko przeżyje jeśli nie daj Boże znów by coś się stało...:-(, ale jak na razie przyłączam się do was, ponieważ mam już objawy takie jak: ból piersi, który powolutku ustępuje, nudności z rana jak jeżdżę metrem, odrzuca mnie od kawy i zrobił mi się strasznie napięty brzuch czego wcześniej nie zaobserwowałam
Pozdrawiam wszystkie stycznióweczki i życzę spokojnych dni w stanie błogosławionym:tak:, szybkich i bezbolesnych porodów ale to już troszkę później ...
Ale się rozpisałam szok:szok:

KRUSZYNKA przykro mi z powodu utraty fasolki ale widzisz masz juz w brzusiu druga co życze miłych 8 miesiący(bo miesiąc już za toba):tak:

Cóż takie niestety jest życie i dlatego teraz jestem ostrożniejsza żadnych stresów przede wszystkim!!!:sorry2: nawet jeszcze nie byłam u gina wole poczekac i spokojnie się testowac jak na razie. Zresztą podejście lekarzy do kobiet w ciazy do 3 miesiąca w UK jest inne niż w Polsce...musze poszukac polskiej kliniki i pod koniec maja sie wybiorę. Kurcze a miałam leciec do Polski musze odłożyc podróż conajmniej 1,5 mies. :-p

reklama
Kruszynka trzymam kciuki z całego serca, że wszystko będzie dobrze!

U nas dzień minął spokojnie, mam coraz większe mdłości. Po za tym lekki ból piersi. Wiecie co? chciałabym być już w II trymestrze :-D

Do góry