reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Witam, w koncu po prawie 16 miesiacach staran ujarzalam dwie kreski....zrobilam juz 5 testow bo ciagle nie wierze. Wizyta u lekarza zaplanowana na 11 maja a z OM wynika ze termin porodu to 7 styczen.:-)

reklama
Gratuluje dziewczyny!!!:tak: Przybywa nas...

agbar77... mamy ten sam termin porodu;-)Ja za tydzien sie wybiore do lekarza. A wczoaj zrobiłam 2 test i znów 2 grube krechy:-)

Cześć Dziewczyny

Ja jestem styczniówką 2009 Nasza córeczka urodziła się 5 stycznia :-) Życzę Wam spokojnych 9 miesięcy...ach jak sobie pomyślę to aż chcę być znowu w ciąży :-)
Będę sobie do Was zaglądała mimo jeżeli nie macie nic przeciwko :-)

Pozdrawiamy z Oliwcią

Zycze spokojnych 8 miesiecy. Dbajcie o siebie i duuuzo odpoczywajcie :-) Styczen to swietny miesiac na urodzenie dziecka. Ja i moj synek tez jestesmy ze stycznia :-D

Super, coraz nas więcej :-)
Ja lada dzień się rejestruje do lekarza i mknę na pierwszą wizytę. Do tej pory nie bardzo to chyba do mnie wszystko dociera, nie tak dawno chodziłam z pierwszym dzieciaczkiem w ciąży, bo ona jest ze stycznia 2009 ;-)

Witajcie dziewczyny ! Gratuluje zaciazenia :) Dbajcie o siebie i wypoczywajcie !To takie wazne w poczatkach ciazy!
Ja termin mam na grudzien :) - torszke wczesniej !

Gosiu... Mnie juz strasznie męczy:zawstydzona/y:
W Poprzedniej ciązy miałam mdłosci chyba dopiero w 3 miesiacu...
a teraz to koszmar jakis:-( Od rana do wieczora mnie mdli, w głowie mi sie kreci... i najchetniej bym przespała cały dzien. A jeszcze musze się córą zajać... kompletnie nie mam sił:zawstydzona/y:

Mam nadzieje, ze szybko to minie i bede umiała sie z tej ciązy cieszyc:-) choc juz sie ciesze:-D

Gosiu... No to nam sie zmieniło:-p Choc ja narazie nie wymiotuje...
Ehh, te uroki ciązy:-) Teskniłam za nimi...:-D

Gosiu ja w pierwszej ciąży też wymiotowałam późno, po 3 miesiącu, ale do 5 mnie trzymało. Teraz póki co nie wymiotuje, mdłości jako takich nie mam, ale ciągle bym spała, tak jak Asiowo. Zero sił na nic, a w domu 4miesięczna córcia. Ale na szczęście jest wyrozumiała i nie marudzi za bardzo i przesypia pięknie noce ;-) Chyba wie co się szykuje :-D

Wiecie co dziewczyny ja na prawde nie wierze :-D Jak sobie pomyślę, że znów zaczną się badania, USG, wizyty i wszystkie objawy ciąży to aż się boję :sorry2::tak:

No i modlę się tym razem o synka, u nas w rodzinie rodzą się prawie same dziewczynki, może nam się uda mieć synka ;-)

reklama
Do góry