reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
zróbmy jakiś konkurs :-D

nagrodą niech będzie np podróż do okoła świata fiatem 126p na kosz własny :-D

Mój kumpel jest fascynatem Maluchów:-)I ma aż dwie sztuki:tak:Obecnie właśnie poszukuje chętnej osoby na wyjazd na 3 tyg. w lipcu(1-25): Ukraina, Mołdawia, Rumunia i Węgry. Więc konkurs uważam za otwarty:-) No i Michał bardzo się ucieszy, że ma towarzyszkę:tak:

Witam kobietki
u nas pogoda dosy fajna by była gdyby nie wiatr.nawet słoneczko świeci ale zimno jest więc spacer niestety z głowy.
bartek bawi się balonem i tylko czekam aż pęknie:-p

U nas też taki wiatr że aż gwiździ --- zobaczę czy wyjdziemy chociaż na kilkanaście minut.

A tak w ogóle to dzień dobry

Rox chyba mnie z kims pomyliłas , ja kawe jedną dziennie piję:-D

A chetnie tylko co trzeba zrobic zeby wycieczkę wygrać???
Ja tez kierowca wiec co najwyzej moge kogoś zabrac:-D

Ale u nas wietrznie-masakra

Witam
kiepska pogoda i ja sie kiepsko czuje:-(, syna nie puscilam do szkoły bo J chora no i mam na glowie dwa potwory, nie wyrabiam nerwowo:wściekła/y:. Syn ma ADHD wiec se wyobrascie co sie dzieje w domu no i J chora i marudna- nic tylko sie powiesic. Sorry kobitki za wisielczy humor ale glowa mi peka.

reklama
Witam kobietki
u nas pogoda dosy fajna by była gdyby nie wiatr.nawet słoneczko świeci ale zimno jest więc spacer niestety z głowy.
bartek bawi się balonem i tylko czekam aż pęknie:-p

Bartuś chyba tak szybko nie pęknie;-)

Edyta, współczuję... I tak mi się przypomina moja praca i grupa dzieciaczków, z którymi pracowałam jednego roku-tam dopiero było ADHD... Więc wiem, jak Ci ciężko... Może synkowi jakąś meliskę zaparz;-)A Tobie sił życzę:-D

U nas też wieje. Ale jakoś sobie wczoraj postanowiłam, że będę się częściej z Małym wychodzić, więc chyba się ruszymy.

Rox, fajnie, że już Ciebie więcej:tak: No i od razu większy ruch się na forum zrobił:-)

A, napiszcie jeszcze co to jest to zamknięte forum, gdzie ono jest i czemu tylko niektórzy mogą na nim pisać? Bo ciekawa jestem:-D

Miłego dnia Babeczki i sił dużo życzę:-)
No i stawiam do kawki
morning-muffins-ck-1634764-l.jpg

Do góry