reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Witajcie!
Kolejny dzionek pochmurny:-( ach... jeszcze troche a powinno byc lepiej!
Edyta - zdrowka dla malucha, ta pogoda to taka zdradliwa jest!!!
Moj krolewicz spi, wiec ja juz jede chate ogarnac.

reklama
Witajcie przedpołudniowo,

u nas też pochmurno, ale to ostatnio norma... I wieje trochę, ale w porównaniu z wiatrem w poprzednich dniach, siłę tego dzisiejszego można nazwać zupełną ciszą;-)
O Kubicy słyszałam-biedak, ale dobrze, że się nie zabił. Przy tych prędkościach i ta pewnie miał szczęście. Wkurza mnie to, że media od razu obstawiają kiedy wróci na tor. Niech się biedak w spokoju, bez presji wykuruje, a nie na siłę, bo "kibice chcieli"...

Edyta,
zdrówka dla Julki. Ciężko masz, że musisz codziennie z Małą odbierać synka. Z jednej strony to mobilizuje do spacerów, ale z drugiej zmusza do wychodzenia niezależnie od pogody i Waszego samopoczucia...

heheh Malwina mnie nigdzie nie ma bo czasu nie - Amela mi wszedzie włazi wskakuje - matko brakuje mi dodatkowej pary oczu i rak :-D areszta dziewczn pewnie w pracy :-)

Hejka !
No właśnie gdzie się wszystkie podziały?
Malwina może rzeczywiście siedzą na zamkniętym,ale niestety ja tez tam jeszcze nie mam dostępu:-(

Ja już po obiadku zrobiłam dziś barszcz biały z jajeczkiem i biała kiełbaską i chrzanem PYCHOTKA!
Z do pracy na 14 poszedł,mały śpi a ja się obijam i kawkę popijam.Czekam na koleżankę ma przyjść na 16 to sobie poplotkujemy troszkę,tylko mama nadzieje że ANtoś nam na to pozwoli bo wczoraj był strasznie marudny.

Tysiolek fakt nasze szkraby coraz więcej wymagają od nas uwagi,ja to nawet do wc spokojnie iść nie mogę bo zaraz mam zamach pod drzwiami hehehe

Ostatnia edycja:
Cześć Dziewczynki

Cicho tu ostatnio więc rzadko zaglądam, poszukajcie sobie innych ciekawych wątków gdzie więcej osób się udziela
bo tutaj to raz na tydzień mozna zaglądać i nie ma praktycznie nic do nadrabiania :-p

Miłego Dnia.

Tak kamaa widziałam ile ty piszesz a u nas co???
Nieładnie tak;-)

Rox to fajnie ze masz juz koniec, troche odsapniesz. A ja bym sie z kims zamieniła i popracowała

hejka
dziś Bartkowi dałam odrobinkę pomarańczy do spróbowania bo tak patrzył na mnie i niestety ma uczulenie praktycznie od razu wyskoczyły mu czerwone plamy wokól ust.Na szczęście po chwili zniknęły ale wiem że narazie tego typu owoce sobie odpuścimy.A w soczkach go nie uczulaja

reklama
Witam wieczornie
Ja dziś od rana lenia przeokrutnego miałąm i nadal śpiąca jakaś jestem, mam nadzieję że K dziś wcześnie uśnie a ja znim:)
Jutro na szczepienie idziemy mam nadzieję że będzie ok.

Justyś ale zrobiłaś smaka na ten barszczyk:)

U nas też oczy dodatkowe by się przydały bo K zaczyna łazić a raczej biegać..i wszędzie go pełno teraz bolą mnie plecy jak chodzę z nim za rączkę a jak raczkuje to kolana heheheh rozpadam się:) zresztą każdy jak do nas przyjdzie to na podłodze życie się toczy, a później kolana pościerane:)
Dobra idę kąpać małegobo coś mi podśmiarduje chyba kupola przyszła.

Dla wszystkich przespanej nocki życzę i kolorowych snów;)

Do góry