reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

Witam się, tez mam tu tyły...ale wciąż walczymy z biegunką pochodzenia najprawdopodobniej zębowego... A tu widzę wciąż zęby na topie i te małe i te duże-Malwina, więc się wstrzeliłam... Nam też ponoć dużo do góry naraz idzie, ja tam średnio to widzę...ale chyba obie dwójki i trójki górne, mam wątpliwości co do jedynek...Ale suma summarum biegunkę mamy od 15 sierpnia :(

Miłego...

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się, tez mam tu tyły...ale wciąż walczymy z biegunką pochodzenia najprawdopodobniej zębowego... A tu widzę wciąż zęby na topie i te małe i te duże-Malwina, więc się wstrzeliłam... Nam też ponoć dużo do góry naraz idzie, ja tam średnio to widzę...ale chyba obie dwójki i trójki górne, mam wątpliwości co do jedynek...Ale suma summarum biegunkę mamy od 15 sierpnia :(

Miłego...

Anie zadługo trwa ta biegunka??Byłaś u lekarza??
I ja się witam.
I zastanawiam się gdzie te czasy że jak godzine nie weszło się na BB to 3 stronki były do nadrobienia/???
Powiem Wam ze troszke zazdroszcze Wam że macie z kim zostawic swoje dzieci.Ja niestety nie mam.Nawet na kilka godzin.Mój Z pracuje od 10 do 19 a jak ma dzien wolny to chce z nim spędzic te chwile.I na tym się kończy.A tak sobie wykśc z koleżankami na piwko w tygodniu czy gdzies tam mogę tylko pomażyc:(
Mydziś do znajomych na imprezkę ale oczywiście z Nikodemem:)
Więc miłego dzionka moje panie.A za oknem takkkkkkkie słońce:)

WITAM:-)

My mamy pierwsze koty za płotem :-DAlanek na czterech powoli już wędruję:-Dno i nie długo nam ząbek się przebiję ;D już ma takie białe i wypukłe także ta lewa jedynka nam niedługo wyjdzie i widzę ze drugi ząbek też wyjdzie zaraz po tym pierwszym:-D

No ale noce są głupawe Alanek często się budzi a dzisiaj o 6:00 już w łóżku u nas bo spać nie dały mu zębiska:baffled:no cóż trzeba to przetrwać ale i tak powiem ze aż tak źle nie znosi to ząbkowanie z tym że kupki są częstsze bo sa codziennie a nawet 2 razy dziennie a to dużo jak dla nas bo Alanek robił jedną nawet co 2-3 dni...

A teraz ziuśka:happy2:.

Miłego...
biedulek:sorry2:a jak pupcia nie jest odparzona?kurcze faktycznie coś długo:sorry2:a może jednak trzeba trochę inną dietę bo wiem ze za dużego wyboru nie ma Cyprianek i może to mu nie za bardzo słuzy?:sorry2:

Witam

Nam wyszedl w koncu drugi zabek... ale od rana Michasinski dalej cos nie w humorku... od 5 juz 3 podejscia z usypianiem, ale teraz w koncu juz spi godzinke (ale tez sie wybudza z placzem). Pewnie zaraz bedzie pobudka, moze nastroj bedzie mial lepszy.

Dzisiaj na obiadek zupka kalafiorowo-ziemniaczkowo-brokulowa. Az sie boje, bo brzuszek ciagle jakies figle nam plata, ale ile mozna jechac na marchewce i ziemniakach, wzglednie dyni? Wszystko inne przechodzi z oporami - ciagle go brzuszek jeszcze boli. Zauwazylam, ze tak jest od karmienia do karmienia - co karmienie kupa i baki i od razu inne dziecko. Moze przez zabki jakos mu sie trawienie pogorszylo?

Klara - wierze, ze to przez zabki u Was i ze wszystko sie samo unormuje - zdrowka dla C.!

Witam u nas dziś pobudka o 7,super. Ale K od dwóch dni budzi się ok 3 w nocy i oczy jak cebule heheh 30 min tak się rozgląda i jak go wezmę do siebie to pobawi się moim uchem i kolczykiem i zasypia heh i tak słodko się tuli:)

Dziś słonko więc wybywamy na dłuższy spacerek.

A my nadal bezzębni jest jeszcze ktoś szczerbaty? U patrysi już pewnie niebawem a u nas narazie ciszaaaaaaa

Miłego kobitki;)

hej :)
A Mateuszkowi wyszła dzisiaj jedynka na górze :) Czyli mamy już pięć ząbków.
Ale nie jest tak fajnie bo nocy od trzech dni do dupy. Codziennie budzi sie koło 3 w nocy i potem co chwilkę się przebudza i marudzi :( Szkoda mi go bardzo. a ja potem niewyspana do prcy pomykam. Ale mam nadzieje że niedługo już skończa sie te bóle dziąsełek.

Jolcia7777, ja tez muszę kupić śpiworek bo ten mój gagatek ciągle sie dkrywa a w domu nie jest już za ciepło.
bećka84, to te pobódki o 3 to tak jak u nas :) Zmowiły sie te nasze dzieciaczki czy co :)
Minnie1, gratulacje kolejnego ząbka

Witam niedzielnie

Dzisiaj pobódka o 6.30 , nie dała sie wyspać ta moja mała. A teraz siedzę u niej w pokoju zeby M się trochę wyspał , bo wczoraj trochę zaszalał. Chyba jestem za dobra:rofl2::baffled:

A teraz idę sobie kawkę strzelić

Miłej i rodzinnej niedzieli:-)

reklama
dzien dobry
my juz tes wstalysmy tzn Fiolcia pobudzila wszystkich i poszla spac dalej. ale jak slodko usnela przytulona do M;-) w nocy cos krzyczala ale posmarowalam dziąselka i przestala wiec chyba cos nam sie przebijac bedzie.

achh no i muszę się wam pochawlic ze wczoraj Fiolcia zjadła moją pomidorową!!!! ale jej smakowałą-aż nawet przez pierwsze pół porcji nie trzeba było zabawiac-to juz sukces spory u nas;-) czyli juz mamy kilka zupek domowych,jak tak dalej pojdzie to słoiczki bedą okazjonalnie u nas gościły:tak:

Do góry