reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Witam babeczki :-)

rety ale w nocy była burza ! az sie obudziłam i bez jaj tak jak lubie burze tak tej się bałam !
jak sie błyskało to aż jasno było w pokoju - dobrze ze Amela sie nie obudziła :-)

ja dzisiaj jade do mojego profesura po opinie i musze wkońcu papiery na doktorat złożyć :-)

wogóle to w ramach podziękowania za pomc moim rodzicom wykupilismy wakacje w górach od 1-5 września niech mama odpocznie bo potem ją czeka tydzień z Amelką jak my wyjedziemy na wakacje hihihi :-)

Klara gratuluje kolejnego żebola :-)
Gosia ciesze sie że Dominiś czuje się lepiej ! :-)
Kaja u Ciebie słonecznie a u mnie jakośtak zimnawo brryyyyy - miłego wybycia zycze gdziekolwiek tam wybywasz ;-)

DZIEŃ DOBRY:-)
Tak czytam i tych zebolków coraz wiecej i szczerze juz tez bym chciała aby Alanek miał chociaż jednego:-p

wogóle to w ramach podziękowania za pomc moim rodzicom wykupilismy wakacje w górach od 1-5 września niech mama odpocznie bo potem ją czeka tydzień z Amelką jak my wyjedziemy na wakacje hihihi :-)
bardzo miły gest na pewno się ucieszy:tak:
Witam się nocną porą, właśnie dotargaliśmy się do domu z ostatniego, wakacyjnego wyjazdu.
Najlepsze życzonka dla wszystkich maluchów obchodzących miesięcznice:-) i gratulacje kolejnych zęboli:-) u nas bez zmian, ząb widoczny jeden ale nie wyszedł całkiem, mały pogrzebał w piachu i cały podniecony nowymi przygodami piszczy z zachwytu nad wszystkim???!!!!

... a tu co ja czytam, roczek???? fakt , że te 7 miechów tak zleciało i pewnie czas powoli planować...:confused: a skoro jesteśmy w tym temacie to co tam się stawia z tej okazji?

.. co do spania to u nas też na płasko i zastanawiam się nad poduszeczką wózkową (nigdy jej nie używałam, więc może się doczeka) Nie wiem jak dzieciaczkom wygodniej bo ja też śpię na płasko a mój m na górze poduch, ze kark można złamać...???
... chyba jeszcze boje się poduszeczki w łóżeczku...:baffled:

Dobranoc i do jutra...
ee tam poduszki gdzie tam do roczku śmiało bez;-)a co do roczku my jednak chcemy w restauracji zrobić a będzie obiad potem ciasto z kawką herbatką(co kto sobie zazyczy)do tego hmm jakiś trunek soczek no i moze coś jeszcze na ciepło ale nie wiem jednak skupiamy się tyle co ten obiad z ciastem no i TORT!!!:-)i do domku:tak:tak na 16:00 do tej 19:00 taki mniejszy roczek tyle aby sobie pogadac zjesć i uczcic roczek Alanka:-)w domu jednak miejsca brak gdzie ja tych ludiz tu pomieszcze? roboty za dużo a ja też chce siedziec przy stole a nie latać tu i tam potem wex to sprzątaj a przygotowanie też mega beznadziejna a ja 2 dzieci jest mi za cieżko i nie chce po prostu z Dominisiem też tak miałam tylko wtedy jedzonka było full wypas jak na weselichu ale teraz chcemy po mniejszych kosztach zrobić bo i kasy mniej niz wtedy...:tak:no i fajnie się ustroi sale jakąś muzyczke i będzie gites:-)

Mamy zęba, prawa jedynka, dzień a raczej popołudnie straszne. Router nam się spalił, nie wiem ile mnie nie będzie. Rozłóżcie mi dywan czerwony jak wrócę... Do miłego!
czekamy an ciebie zaglądaj jak będziesz mog ła:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry

Mamy zęba, prawa jedynka, dzień a raczej popołudnie straszne. Router nam się spalił, nie wiem ile mnie nie będzie. Rozłóżcie mi dywan czerwony jak wrócę... Do miłego!

gratuluje ząbka

Widziałam rano na TVN 24
o matulu, to ciebie to dosięgło?
U mnie w tamtym roku przeszła nawałnica, ale bez gradu. Mam nadzieje, że teraz obędzie się bez.

To spadam. Mam dziś ambitny lan- wymyć okna. Ciekawe czy mi się to uda? Narazie pomykam do kuchni, bo tam cały zlew garów do zmywania. Kurka, kto tyle tego nabrudził???? Pewnie moje dziecko:-p;-)

andzia niedaleko mnie , a u nas też była burza i trochę gałęzi połamanych no ale to nic w stostunku do tego

A moja Zuzia dzisiaj cały czas marudzi , no chyba ze spi 30 min:szok::crazy:

A my jeszcze na szczepienie dzisiaj idziemy

OOOO mam dosć

Witam po urlopiku:)
Nie powiem stęskniłam się, ale na wyjeździe zupełnie nie miałam kiedy zaglądać, bo wieczorem padałam jak mucha i spałam do rana aż mnie dziecko budziło:)) za to było cudownie i się nałaziliśmy po lasach, plażach i polach bo pogoda piękna, Misiuńka grzeczna jak zwykle - łaziła po plaży i śmiała się do wszystkich, więc się za nią nalatałam i spaliłam plecy przy okazji;) ale co tam - najważniejsze, że wszyscy szczęśliwi:)

dziś sajgon w domu mam niesamowity - wszystko rozpakować, poprać..gorzej niż przed wyjazdem..ehh jak się ogarnę to ponadrabiam!

pozdrawiam serdecznie!

PS. nas nawałnica na Pomorzu ominęła, bo już byliśmy u rodziców na szczęście, ale w kujawsko-pomorskiem też całą noc burze szalały!

reklama
Witam po urlopiku:)
Nie powiem stęskniłam się, ale na wyjeździe zupełnie nie miałam kiedy zaglądać, bo wieczorem padałam jak mucha i spałam do rana aż mnie dziecko budziło:)) za to było cudownie i się nałaziliśmy po lasach, plażach i polach bo pogoda piękna, Misiuńka grzeczna jak zwykle - łaziła po plaży i śmiała się do wszystkich, więc się za nią nalatałam i spaliłam plecy przy okazji;) ale co tam - najważniejsze, że wszyscy szczęśliwi:)

dziś sajgon w domu mam niesamowity - wszystko rozpakować, poprać..gorzej niż przed wyjazdem..ehh jak się ogarnę to ponadrabiam!

pozdrawiam serdecznie!

PS. nas nawałnica na Pomorzu ominęła, bo już byliśmy u rodziców na szczęście, ale w kujawsko-pomorskiem też całą noc burze szalały!
super że sie tak podobało:)

andzia niedaleko mnie , a u nas też była burza i trochę gałęzi połamanych no ale to nic w stostunku do tego

A moja Zuzia dzisiaj cały czas marudzi , no chyba ze spi 30 min:szok::crazy:

A my jeszcze na szczepienie dzisiaj idziemy

OOOO mam dosć
współczuje:sorry2:

Dzień dobry

gratuluje ząbka

Widziałam rano na TVN 24
o matulu, to ciebie to dosięgło?
U mnie w tamtym roku przeszła nawałnica, ale bez gradu. Mam nadzieje, że teraz obędzie się bez.

To spadam. Mam dziś ambitny lan- wymyć okna. Ciekawe czy mi się to uda? Narazie pomykam do kuchni, bo tam cały zlew garów do zmywania. Kurka, kto tyle tego nabrudził???? Pewnie moje dziecko:-p;-)

oj tak masakra toć nam tu huragany niedługo powstaną:wściekła/y:a co do okien haha ja też tak na nie patrze i patrze ale osobiście się za nie wezme pod koniec września :tak:

A Alanek sobie leżał w leżaczku i zajadał się kromeczką i patrze a on ziuśka:happy:

Do góry