reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Mi zaczął się od dołu się wybrzuszać - tuż na"ogrzewaniem", a teraz ciagnie w górę lekko. Moje fałdki tluszczykowe też znikają:) Zaczynam się zastanawiać jak ja będę się ze soba czuła coraz grubsza i mniej kształtna. Na razie obserwuję i myślę co to będzie.. wszystko fajnie, ale jednak ciężko się na siebie patrzy.

mi sie tez juz wybrzuszyl na doli i ciagnie do gory juz przybylo mi 5 kilo ale dzidzi podoobno wielkie tak gin. stwierdzila:-)a co chcialybysci miec ja chlopca

reklama
BlackWizard
Można kupić poduszeczkę z wyhaftowaną datą i godziną urodzenia albo srebrny smoczek lub łużeczkę na kórej również można wygrawerować godzinę i datę urodzenia.Moich znajomych synek takie prezenty niedawno na chrzest otrzymał.

Witajcie:)
Również zostanę styczniową mamą. Maleństwo ma przyjść na świat wg mojego lekarza 30 stycznia:) Wszystkim dziewczynom gratuluję:)
Witam serdecznie!!

Cały dzień fatalnie się czuję, przez tą pogodę, leje i grzmi.... Jest mi niedobrze i słabo, koszmar...

Black Wizard, Szczeniaczek-Uczniaczek super, albo taki jezdzik do odpychania się nożkami albo rodzic może pchać, np z chicco.

mi sie tez juz wybrzuszyl na doli i ciagnie do gory juz przybylo mi 5 kilo ale dzidzi podoobno wielkie tak gin. stwierdzila:-)a co chcialybysci miec ja chlopca
Moje chyba za duże nie jest - w 12 tygodniu miało 5,2 cm, a ja od tych ciągłych sensacji żołądkowych to na razie spadłam z wagi 2kg, ciekawe jak skoro brzucho mi rośnie i piersi tez większe... ale to się pewnie odrobi lada moment;)
Ja mam przeczucie na dziewczynkę, mąż na chlopca, ale w sumie to przy pierwszym dziecku wszystko jedno czy dz. czy ch.:-p
Tylko dla dziewczynek to są takie cudowne sukienki i ciuszki ;)

ja mam juz wspaniałego synka, i teraz po cichu marzymy sobie o dziewczynce:-)ale to sie okaze coz za cudo w moim brzusiu mieszka;-)wczoraj wrocilismy z urlopu spieklismy sie na raczki ale brzusio oczywiscie chronilam przed sloneczkiem...ach a dzis upal jak smok,teraz troszke przyjemniej bo chmurki sa i cosik lekko popadalo...na usg bylam dzidzia sie bardzo mocno ruszala ,i podobno wszystko dobrze jest,dzis odebralam wyniki badan morfologia mocz wr i glukoza i wszysko jest w jak najlepszym porządku:-):-):-)a jutro ide do gina i w koncu dostane karte ciąży:tak::tak::tak:pozdrawiam was brzusialki :-)

Witam serdecznie!!

Cały dzień fatalnie się czuję, przez tą pogodę, leje i grzmi.... Jest mi niedobrze i słabo, koszmar...

Black Wizard, Szczeniaczek-Uczniaczek super, albo taki jezdzik do odpychania się nożkami albo rodzic może pchać, np z chicco.
a u mnie takie upaly ze zwariowac mozna ponad 36

Hej Kobietki :-) Dzisiaj u nas od rana jest porodówka ;-) Znajoma od rana miała skurcze, więc siedziałyśmy i liczyłyśmy ile trwają i co ile są, a teraz pojechała ze swoim M. i moim T. do szpitala, także jeszcze dzisiaj, albo jutro przybędzie nam mały domownik :-) Ech przeżywam jakbym to ja rodziła, zresztą wszyscy w domu zestresowani, nawet psy ;-) Oprócz Olisia oczywiście, on ma wszystko w tej swojej małej pupince ;-):-p

Blackwizard ten piesek jest fajny, mój synek go ma i długo sie nim bawił. ja kupiłam swojej chrześnicy na dzień dziecka pierwszy wózek, właśnie taki do nauki chodzenia, a przy okazji może lalkę wozić. Jeszcze fajne są bujaki (konie na biegunach) i polecam matę do malowania (to na pózniej) taką z pisakami na wodę, rodzice ją uwielbiają bo pisaki pisza tylko po macie:tak:

reklama
Witam mamusie

Witajcie:)
Również zostanę styczniową mamą. Maleństwo ma przyjść na świat wg mojego lekarza 30 stycznia:) Wszystkim dziewczynom gratuluję:)
Gratuluje i zdrowka zycze

ja mam juz wspaniałego synka, i teraz po cichu marzymy sobie o dziewczynce:-)ale to sie okaze coz za cudo w moim brzusiu mieszka;-)wczoraj wrocilismy z urlopu spieklismy sie na raczki ale brzusio oczywiscie chronilam przed sloneczkiem...ach a dzis upal jak smok,teraz troszke przyjemniej bo chmurki sa i cosik lekko popadalo...na usg bylam dzidzia sie bardzo mocno ruszala ,i podobno wszystko dobrze jest,dzis odebralam wyniki badan morfologia mocz wr i glukoza i wszysko jest w jak najlepszym porządku:-):-):-)a jutro ide do gina i w koncu dostane karte ciąży:tak::tak::tak:pozdrawiam was brzusialki :-)

Super ze wszystko dobrze, tak trzymac.
No to sie przywitalam a teraz spadam z psem na plaze zeby przed deszczem zdazyc.
Jeszcze tu wroce;-)

Do góry