reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Witam Kobitki
Ja również nie pokazuję się za często :sorry::sorry::sorry: ale z moim małym nie za bardzo się da inaczej (2,5 letni potworek)... Nadrabiam w czytaniu zaległości :tak::tak::tak:, a jak już mam coś napisać to wychodzi bez sensu :no::no::no:
Pozdrowienia dla wszystkich i miłego dzionka...

reklama
Witam ponownie:-)
Kurde rano pisałam, że czuję się extra,ale zapeszyłam, bo chwilę potem zaliczyłam kibel, a jak byłam na dworzu to o mały włos a bym zemdlała:baffled::baffled::baffled: dobrze,że już troszkę poznałam jak to się dzieję, to mogę jakoś reagować:baffled:

A odnośnie wagi i wzrostu to ja jak się urodziłąm to miałąm 48 cm i 2650g a mąz ważył 3500 ale nie wiem ile miał cm...no a córcia urodziłą się z wagą 2920g i miała 52cm a to maleństwo to się okaże :-)

Kobiety widzę, że Wy też rozwody bierzecie:-D:-D:-D kurde ile razy ja mówię mu, że ma się spakować i będzie rozwód...:szok::szok::szok: ale bardzo szybko się godzimy:-D

Black Wizard nie,nie to nie te Lipy :-) tam gdzie ja byłam to taka mała wieś na Mazurach:tak:

A ja jestem juz w domku :tak:synek dzielnie zniósł szczepienie:tak:waży teraz 12.5 kg:-)oczywiście dzisiaj na spacerek nie moge iść ze synkiem bo mówiła mi tam ta co robiła szczepienie że dzisiaj lepiej nie iść już na spacer tak więc w domku:tak:ale Dominiś jakiś marudny się stał kurka jest śpiący ten upał co troche mnie dobija to marudzenie:baffled:

Właśnie także się dowiedziałam że moja sąsiadka urodziła dzisiaj synka:-)najlepsze jest to że ona ma dzisiaj urodziny co prezent dostała przepiękny i teraz zawsze razem będą urodzinki miały bo ten sam dzień:-)

a ja mam dzisiaj wolne:-)
byłam oddałam swoje płyny ustrojowe:-) jutro wyniczki, a we wtorek do ginka, kurde boję się bo dawno nie byłam, ale WSZYSTKO BĘDZIE OK NA PEWNO:-):-):-) musi:tak: połowa sukcesu to być dobrej myśli;-)

co do snów to nawet się nie odzywam mam okropnie pochrzanione takie pierdoły, że czasem wstaje i się śmieję skąd w ogóle mi się to wzięło:baffled:

fajnie siedzieć w domu i nic nie robić:cool2:ale na dłuższą metę myślę, że bym nie wyrobiła, bo ile można siedzieć, gotować i prać:szok:

Witam ponownie:-)
Kurde rano pisałam, że czuję się extra,ale zapeszyłam, bo chwilę potem zaliczyłam kibel, a jak byłam na dworzu to o mały włos a bym zemdlała:baffled::baffled::baffled: dobrze,że już troszkę poznałam jak to się dzieję, to mogę jakoś reagować:baffled:

A odnośnie wagi i wzrostu to ja jak się urodziłąm to miałąm 48 cm i 2650g a mąz ważył 3500 ale nie wiem ile miał cm...no a córcia urodziłą się z wagą 2920g i miała 52cm a to maleństwo to się okaże :-)

Kobiety widzę, że Wy też rozwody bierzecie:-D:-D:-D kurde ile razy ja mówię mu, że ma się spakować i będzie rozwód...:szok::szok::szok: ale bardzo szybko się godzimy:-D

Black Wizard nie,nie to nie te Lipy :-) tam gdzie ja byłam to taka mała wieś na Mazurach:tak:
oj widze kobitki,ze nie tylko ja dzisiaj narzekam:blink:moze faktycznie cos w powietrzu wisi-pewnie znowu burza bedzie

Dziewuszki ,a gdzie wam najbardziej brzuszki sie powiekszaja? od dołu czy w pasie bardziej?bo mnie to wiecej w pasie niz u dołu:tak:

Dziewuszki ,a gdzie wam najbardziej brzuszki sie powiekszaja? od dołu czy w pasie bardziej?bo mnie to wiecej w pasie niz u dołu:tak:

mi już wszędzie, ale zaczął od góry tzn talię mi wcięło:-) a jakiś czas temu zauważyłam, że nad włoskami mi zaczyna wybrzuszać no i już prawie nie mam fałdek, bo tak to miałam trzy typowo tłuszczykowe fałdki, a teraz się zaczęły się rozciągać:-) tylko nie chcę myśleć co będzie później po wszystkim:-(

Zduńska Wola nawet nie wiesz jak jest mi bliska ta miejscowość chociaż nigdy tam nie byłam:tak: pracuję w hurtowni gdzie głównie sprzedajemy rajstopki z WOLI a właśnie tam jest zakład;-)

mi już wszędzie, ale zaczął od góry tzn talię mi wcięło:-) a jakiś czas temu zauważyłam, że nad włoskami mi zaczyna wybrzuszać no i już prawie nie mam fałdek, bo tak to miałam trzy typowo tłuszczykowe fałdki, a teraz się zaczęły się rozciągać:-) tylko nie chcę myśleć co będzie później po wszystkim:-(

Zduńska Wola nawet nie wiesz jak jest mi bliska ta miejscowość chociaż nigdy tam nie byłam:tak: pracuję w hurtowni gdzie głównie sprzedajemy rajstopki z WOLI a właśnie tam jest zakład;-)
Nadineczko ja własnie pracuje w Woli:tak:tzn teraz na zwolnieniu jestem-cos nas łaczy he he.A co do brzuszka to mi własnie tez najpierw talia zanikła a teraz troszke od dołu rosnie:tak::-):-):-):-):-)

reklama
Witajcie:)
Również zostanę styczniową mamą. Maleństwo ma przyjść na świat wg mojego lekarza 30 stycznia:) Wszystkim dziewczynom gratuluję:)

Ostatnia edycja:
Do góry