P
Pająk
Gość
agagsm - może masz kogoś znajomego kto ma zmysł i talent amatora fotografa? poproś o koleżeńską przysługę - pocyka i foty również będą piękne - a nie muszą być obrobione photoshopem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja także to rozumiem i z M oglądamy o tej tragedi i nie brakuje mi tak tych rozrywkowych programów bo wiem że to nie jest teraz na miejscu a szczerze i tak mam bajki włączone Dominisiowi jak akurat z M nie oglądamy tv(praca a ja zajęcie domowe jak i BB)i mnie to także dotkneło pomimo ze tak za tymi posłami Kaczyńskim nie byłam tzn. dla mnie to jedna wielka kłótnia a Kaczyński no cóż każdy wie jaki był ale to nie znaczy żebym się tą tragedią nieprzejmowała ba nawet nie raz miałam w oczach łzy bo jednak to jest okrtna śmierć i to jeszcze w takiej ilości osób itd.:-(Sens żałoby narodowej polega na tym, że trudno oglądać programy rozwyrwkowe i komedie podczas gdy inni płaczą po śmierci bliskich. To olbrzymia tragedia na skalę jakiej nie było dotąd. To śmierć, która dotyka każdego - przynajmniej mnie się tak wydaje i jestem w szoku, że tak piszecie. Być może jestem z innej gliny ale mi ne brakuje nic. Dziś są już inne programy ale stonowane, filmy o spokojnej tematyce.
Nie ma reklam, zauważcie... świat zwolnił.... w sklepach nie gra muzyka.... to nasz obowiązek uczcić ich pamięć. Tak jak potrafimy... a wiadomo, że życie potoczy się i już się toczy dalej.
Ostatecznie można mieć wyłączony tv i radio i wsadzić w dvd wypozyczoną komedię czy nagrany inny program rozrywkowy...![]()
o matko... to byłaby podwójna tragiedia dla rodziny - szokdzieczyny podobno matka kaczynskiego zmarla.nie ma jeszcze info w TV ale do mojej mamy do pracy dzwonil lekarz ze szpitala wojskowego i mowil.nie wiem czy to pewne ale pisze co slyszalam.