reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

alez dzisiaj tu jakoś pustawo - czyzby weekend już się zaczynał?
ja uśpiłam własnie Malude - otwieram pyszne karmi poema kafe i ide na tapczanik do męza odpoczac :)

kurcze my ise tak cieszyłysmy na wiosne a widziałyście? śniegi spowrotem wracają - u mnie już troszke posypało ale na szczescie wszystko się odrazu topi uuuuf - bo nie zniose już więcej białego koloru za oknem bleeeeeee - a ponoć jutro ma nawet 10 cm śniegu spasc - chyba zgłópieli :) :szok:

reklama
:szok:

W końcu na tym nowym forum pokazył mi sie edytor tekstu!! :-)

Mzetka ja coś przegapiłam, przeoczyłam... Jaka operacja? :-(
My już zapisaliśmy Adasia do przedszkola... A gdyby S. kuzynka w tym przedszkolu nie pracowała, to bym nam dziecka już nie przyjęli :sorry2:

Dorciaa już się zebrały u mnie czarownice i na badania chcą wysłać... W poniedziałek przyjedzie rano ciocia i pójdzie ze mną do przychodni, a jutro idę do rodzinnego...

Ale już dziwnie dobrze jest... Pospałam do 19.30:-) i o wiele lepiej się czuję :tak: Adaś mnie obudził, tak fajnie gadał coś do ciotek :-) był w drugim pokoju... :-)\
Super dzieciaczki się zaczynają robić :tak::-)

Oj Jola, prasowanie... Mi mama dziś poprasowała wszystko... Zawsze mama prasuje :tak: od kiedy Adaś się urodził żadnego ciuszka nie wyprasowałam, bo... nie zdążę :-D mama lubi prasować, to prasuje :tak: szkoda tylko, że tylko ciuszki Adasia prasować lubi, a te duże muszę ja :dry::-D

Czechow jak zdrobić niebieskie BB?

Pasibrzuszku, Dormark zdrówka!! Leczcie się Dziewczyny, wypoczywajcie, bo inaczej będziecie miały tak jak ja... 6 tygodni już mnie trzyma :-(

Pumpkin nic nie będzie Poli :tak: szybko zareagowałaś, Polcia nie poznała nowego smaku :tak:
Biedna... ;-) Ale jeszcze spróbuje :-)

Agga81 dziecko do leżaczka, włączam karuzelę i godziny mijają... ;-):-)
A tak poważnie, to chciałabym w końcu móc wyściskać, wycałować i ponosić na rączkach dzidzię, a tu nie ma jak za bardzo przez te chorobę :-(
Tortowa dziewczyna jesteś ;-) Weź podeślij kawałek jak upieczesz już :tak::-D

Kacha uściskaj od nas Anię i Kamila mocno... :-( W takiej chwili ciężko cokolwiek powiedzieć :-(

E_milcia - na dole po prawej stronie masz pasek wyboru --- bb to dziewczynka (wtedy masz kolory różowe); bb to chłopciec - i masz wszystko niebieskie.

Czytając Twoje przejścia ze zdrowiem to pomyślałam że dobrze by było zrobić badanie krwi --- może jakaś anemia + coś się przyplątało?

Witam wszystkie mamusie.Jak Wy to robicie że znajdujecie czas na aktywne uczestniczenie na tym forum?Albo to ja jestem jakaś ciapa i nie mam na nic czasu,jedynie na poczytanie Was od czasu do czasu. U mnie od poniedziałku brak czasu bo byłyśmy na pierwszym szczepieniu i ooo matko to było strasze.Moja biedna Amelka tak bardzo płatała że nie wiedziałam co robić. Jak pomyślę że za 4 tygodnie znowu nas czeka powtórka to już się boję:no: No ale wieczorem była miła niespodzianka i bukiet pięknych tulipanów od mężą oczywiście z okazji naszego święta.:-)
W środę natomiast mała tak mi marudziła że nooo a ja piekłam torcika dla męża z okazji jego urodzin (chociaż przyznam szczerze zrobiłam go trochę z myślą o sobie bo tak strasznie chce mi się ostatnio słodkiego!!).Dzisiaj mamy piątek i znowu powtórka z rozrywki bo Amelka marudzi,a ja muszę torta dokończyć bo koleżance na chrzciny robię. Tak więc trzeba się brać do pracy. Życzę Wam miłego wieczoru.
Jeżeli chodzi o małą Madzię to brak mi słów i bardzo żal...

Ja dzisiaj tez pieke duże go piętrowca czekoladowo-śmietankowego!!! Ale na zamówienie... Więc nie pojem a mam taka ochotę, że jęzorek to do kolan wisi!!! M się na mnie obraził bo mu zapowiedziałam, że jak ja do kuchni to on z brzdącami i piwka dziś nie da... Szyszka mu w d.....!

Pumpkin, Polcia ma juz za soba prawdziwy dorosly posilek. Nie mysl o tym. Przeciez nic sie nie stalo. Na pewno dziobeczek jest wyczyscilas na cacy. ;-)

Roxeen
, matko... dobrze, ze przyszlas! Az mi serce na moment stanelo, jak to przeczytalam. Nie dziwie sie, ze teraz sie boisz. A Boo jest jeszcze chory? Moze mu troche wyzej glowke poloz, jakos po skosie? Sciskam Cie mocno. Nie katuj sie, Slonce... Najwazniejsze, ze nic sie Boo nie stalo.

Ostatnia edycja:
roxeen - musisz to zgłosić jego lekarzowi! może to nie zadławienie a "zapomnienie" o oddychaniu.. może jakieś badania zleci dodatkowe? ale mam nadzieje że to była jednorazowa sytuacja! i gratuluje mamuska zachowania zimnej krwi!!!

dobranoc dziewczyny!

Boże Roxeen, ale jesteś dzielna, ja bym chyba spanikowała, Ivi ma rację, powinnaś to zgłosić lekarzowi, aż mi ciarki przeszły po plecach i poleciałam zajrzeć do Mikiego.

W końcu się dorwałam wieczorem do kompa, bo starsze dziecko poszło na noc do babci, troszkę sobie poczytam.

Roxeen - toż to było straszne! Sama czytając to poczułam się jak bym tam była i serdecznie Ci współczuję.Mam nadzieję że nocka będzie spokojna.
A teraz grzecznie idę pod prysznic bo mężuś zajmuje się moją małą terrorystką.
Ps.Oczywiście jak była koleżanka to mała była jak aniołek-oszustka jedna.

reklama
Do góry