Mamusie dziewczynek zobaczcie co znalazłam
H&M Komplet do chrztu płaszczyk tunika czapka (941045358) - Aukcje internetowe Allegro
H&M Komplet do chrztu płaszczyk tunika czapka (941045358) - Aukcje internetowe Allegro
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hej!!! Jak juz kiedyś pisałam jakiś czas temu byłam z moim małym skarbem w szpitalu bo miał problemy z robieniem kupki, miał zaparcia i bardzo się męczył. W szpitalu przepisali mi takie kropelki na te problemy o nazwie ESPUTIKON. Mały bierze je juz dwa tyg i odpukać po pierwszym tyg była znaczna poprawa, mały robił kupkę z małym wysiłkiem raz dziennie a od trzech dni robi już swobodnie nawet dwa, trzy razy dziennie. Więc jeśli któraś z Was wypróbowała już inne sposobyi nic to polecam, może akurat zadziała. Kropelki są w aptece bez recepty i kosztują ok 16 zł.
pozdrawiam i życzę miłego dnia, zbieram się z synkiem na spacerek![]()
Mamusie dziewczynek zobaczcie co znalazłam
Witam dzisiaj z załamką :-( byłyśmy się ważyć i w ciągu 2 dni tylko na piersi odchudziłam moje dziecko o 80g...:-( nie wiem jak to możliwe, czuję się z tym strasznie. Jeszcze jak na złość spotkałam naszą lekarkę i powiedziała coś, że się uparłam, a mała może skończyć w szpitalu. Czuję się, jakbym była zła matką.
Pozostaje mi powitać z powrotem znienawidzoną butelkę.
Witam dzisiaj z załamką :-( byłyśmy się ważyć i w ciągu 2 dni tylko na piersi odchudziłam moje dziecko o 80g...:-( nie wiem jak to możliwe, czuję się z tym strasznie. Jeszcze jak na złość spotkałam naszą lekarkę i powiedziała coś, że się uparłam, a mała może skończyć w szpitalu. Czuję się, jakbym była zła matką.