Sowinka
Mamusia Zółwików :o)
Dziewczyny pewnie będziecie się orientowały -> ja utworzyć pod-forum Lutówki 2009??? Trzeba z tym uderzyć do Administratora???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wydaje mi się, że Ty masz wskazania do zwolnienia lekarskiego a ta kontrola ZUS to wymówka lekarza, ja całą pierwszą ciążę byłam na l4 i nikt nigdy się nie przyczepił. A poza tym powinien w kartotece wpisać, że praca stresująca, obciążająca psychicznie i to już by była podstawa...A i jeszcze dodam, że u mnie w pracy też woleliby żebym była już cały czas na zwolnieniu bo wiedzą że teraz nie dadzą rady mnie tak wykorzystywać.....Na to jeszcze przyjdzie czas....
cześć dziewczęta
myśmy wreszcie wrócili do normalnego życia wczoraj wróciliśmy z podróży poślubnej, dziś już w pracy a jutro USG i szukanie serduszka! trzymajcie kciuki!
Ja dziś wstałam z bólem brzucha mam nadzieje że to nic poważnego. Powoli przestaje mnie bolec, ale przestraszyłam się nie na żarty. Od razu przypomniała mi się sytuacja z listopada kiedy poroniłam.
Mi mdłości prawie minęły tylko czasem przypominają o sobie.
Miłego dzionka dla Wszystkich.
A ja dzisiaj na usg zobacze maluszka mojego:-)
Witajcie, jestem tu 'nowa' :-) Jak narazie jedyne forum jakie odwiedzałam to było forum miłosników psów rasy dog niemiecki.... No i czat na interii, ale to baaaaardzo stare czasy
Witajcie,
a ja po swoim usg jestem trochę zmartwiona. Niby te wszystkie ryzyka wad są bardzo małe i przezierność wyszła ok, krwiaka już nie ma ale lekarz powiedział że Dzidzia ma przepuklinę pępkową i daje nam 2 tygodnie na "pozbycie się tego".... No i za 2 tyg. mam iść na kolejne usg żeby zobaczyć czy minęło. Próbuje szukać informacji na ten temat ale albo nic nie mogę znaleźć albo nic nie rozumiem....Skąd to się bierze???? Co to jest? Jak to leczyć? Co dalej jak się okaże że nie minęło? Tyle przygotowań, dbania o zdrowie moje i męża żeby mieć zdrowe Dzieciątko a tu prosze.....zawsze jakaś niemiła niespodzianka....
Witam, dziewczęta w końcu sie zalogowałam , to może jeszcze coś napiszę :-)
witajcie
U nas weekend minął błyskawicznie... Zmeczona jakas jestem Jak tylko mała połozy sie spac, ja tez ide, bo ta pogoda tez tak nastraja na spanie;-)
A prace lic. musze pisać... najpozniej za 3 tyg musze ja oddac, a dopiero 2 rozdz. mamale moze sie jakos uda...
Dzis poswiecam sie cała córeczce, w koncu dzis jej swieto:-)
witam stycznioweczki:-) u nas od rana pięknie swieci słonko i jest teraz juz 12 w cieniu...wiec dzien sie piekny nam zapowiada,ja na USG pojutrze ide i sie doczekac nie moge juz;-);-)dziewczyny czy wy tez dostalyscie od razu skierowanie na mocz krew wr i cukier i jak sadzicie na skierowaniu mam ze cukier to czy to juz moze byc ta glukoza czy cukier z krwi mi beda badac????? bo swoja droga to mnie niezle wymecza jak wszystko naraz....ale najpierw rano beda mnie kuli a na 9 na usg takze przetrwam to i wtedy juz bedzie upragnione usg
A i jeszcze dodam, że u mnie w pracy też woleliby żebym była już cały czas na zwolnieniu bo wiedzą że teraz nie dadzą rady mnie tak wykorzystywać.....Na to jeszcze przyjdzie czas....
Witajcie!!!
Jestem nowa na forum. Mam termin porodu na 15 stycznia 2010 roku. . Jestem od dwóch tygodni na L-4 ponieważ mam co pare dni niewielkie plamienia. USG nie wykazało jakiś nieprawidłowości (słyszałam nawet bicie serduszka mojej niuni), ale lekarz na wszelki wypadek wypisał mi luteine i kazał dużo odpoczywać. No i niestety zakaz sexu do 12-go tygodnia.