reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

No ja raczej się nigdzie dzisiaj niewybieram i pewnie spokojnie jutro spędze czas w domku i po jutrze itd.....:cool2:ale nie powiem miło tak urodzić w Nowy Rok bo skoro nie było mi dane w świeta:-pzobaczymy ile smsów jutro się posypie :-D

reklama
to za pewne cisza przed..wielką burzą ! jak zawory po północy puszczą to będzie się działo :-D:-D:-D

To pewnie tylko ja zostanę tu jutro w dwupaku... chyba, że zrobię sobie zastrzyk z wiadomo czego - wtedy może i ja trafię na porodówkę, a seksu nie będzie - ja dopnę swego, a i wg przykazu pani doktor będzie ;-)

Właśnie wróciłam z drobnych zakupów i tak: w cukierni dowiedziałam się że brzuszek niziutko , że pewnie kilka godzin i zacznę rodzić, w warzywniaku pani oznajmiła że brzuch to jeszcze wysoko więc na pewno doczekam do terminu, w windzie pani sąsiadka powiedziała że dzisiaj pełnia to gospodarka hormonalna się wzmaga i wszystko może się zdarzyć, a przed drzwiami znajomy powiedział że po 00.00 to huk małą wygoni na świat. :-D:-D:-D:-D:-D

Właśnie wróciłam z drobnych zakupów i tak: w cukierni dowiedziałam się że brzuszek niziutko , że pewnie kilka godzin i zacznę rodzić, w warzywniaku pani oznajmiła że brzuch to jeszcze wysoko więc na pewno doczekam do terminu, w windzie pani sąsiadka powiedziała że dzisiaj pełnia to gospodarka hormonalna się wzmaga i wszystko może się zdarzyć, a przed drzwiami znajomy powiedział że po 00.00 to huk małą wygoni na świat. :-D:-D:-D:-D:-D
no jak super teraz ciekawe kto przepowiedział prawde:-D

Ide obiadek szykowac;-)

Witam ;-)

w końcu nadrobiłam te kilkanaście stron od wczoraj :shocked2:

miałam wczoraj wieczorem nadrobić dzień wczorajszy ale jak poszłam położyć małą to po 5 minutach idę a laptop już zajęty przez męża i doprosić się nie mogłam by mi na 5 minut zszedł do tego mam tv w naprawie więc włączyła mi się mega furia :wściekła/y:

i tak zła się wierciłam i wierciłam i nagle mnie żołądek rozbolał ze wędrowałam z łóżka do kibelka (sorki za szczegóły ) :dry:

dziś skurczy coraz więcej ale moją małą to chyba ani pełnia ani nic innego nie ruszy i w końcu się przeterminuję a ciągle ktoś dzwoni i się pyta czy już :wściekła/y:a ja że nie termin mam na nowy rok i jak urodzę powiem ...boziuuuu ale ludzie potrafią wkurzyć :-D;-)

zAgatka ludzie to ale się znają na tych brzuszkach :-D mi wydawało się że mi opadł a dziś jak ubrałam inną bluzkę to wysoko że hej :dry:;-)

Ja się boję rodzić 1 stycznia że nie wytrzeźwieją lekarze do tego czasu :shocked2::shocked2::shocked2::-D

I od razu składam życzonka wszystkiego dobrego w nowym roku a nie rozpakowanym w tym sobie mega lekkiego porodu i zdrowych maluszków !!!

we_dwoje_4437.jpg

Ostatnia edycja:
wróciłam z zakupów, wydałam kupę kasy, ale mogę się pakować. Brak tylko wkładek laktacyjnych, ale mam jeszcze dużo czasu;-)

A ja musze czekac do 15:30 az normalne sklepy otworza, bo teraz jest pausa pranzo.
Supermarkety sa otwarte, ale mnie nie interesuja, bo wczoraj juz zrobilismy zakupy, zeby dzis nie przepychac sie przez tlumy.

Ja wyszłam właśnie z kąpieli. Zaraz idę do M. Dziś będę zajadać się brzoskwiniami, galaretką i bitą śmietaną:-D M kupił mi jednego Reddsa. Zobaczymy czy go wypiję, pewnie będę go sączyć póki nie zasnę:happy2:
No kochane wszystkiego najlepszego w Nowym Roku. Oby był przepełniony radosnymi chwilami. Żeby każdej z nas nasze maluszki dobrze się chowały a nasze chłopy nam pomagały :D :D
I trzymajta się w dwupakach do północy, potem to już niech się dzieje Wola Boska:happy2::happy2:

Widzę Kochane, że produkcja idzie pełną parą :-)
ZAgatka, a ja miałam dzisiaj sen, że Ty urodziłaś:-D Jak widać prorok ze mnie marny :-D
Paula pocieszę Cię, że nie tylko Twój jest nierób ;-) Oczywiście wykrakałam, że dętka od wózka pójdzie w cholerę i się doprosić nie mogę, żeby mi ją zrobił, albo nową kupił, a codziennie jeżdżąc do pracy i z powrotem przejeżdża obok zakładów wulkanizacyjnych i warsztatów :wściekła/y:
Wiecie co, ten Olisiński to naprawdę litości nie ma;-) Myślałam, że jak zasnął przed 2 to dłużej pośpi przynajmniej, a on już o 8 pobudka i zabawa na całego :-)

reklama
Witam popoludniowo i sylwestrowo

Podzielcie sie tym sniegiem, jak macie za duzo na skladzie :-) U mnie ani widu, ani slychu...

Cos czuje, ze dzisiaj znowu bedzie caly dzien obzarstwa... Chyba nie bede sie zaliczac do osob, ktore w ostatnim miesiacu nie przybieraja :baffled: Ratuuuunku!

Mari_anna - witaj

Widze znowu temat wady wzroku i znow mam watpliwosci, jak to w koncu jest :baffled: No bo jak siatkowka ok, to wada, nawet duza chyba nie ma znaczenia? Morka, jak to u Ciebie?
Ach no i jeszcze nabralam watpliwosci, czy NAPRAWDE z moimi oczkami wszystko ok, bo mi okulista nie wkrapial tych kropel, co rozszerzaja zrenice. Mowil, ze nie moze, bo przechodza do krwioobiegu i zaszkodza dziecku, i mysle ze mial jak najbardziej racje (tam jest bodajze adrenalina, ktora tez w znieczuleniach u dentysty jest zakazana) - ale wiem, ze ktoras pisala, ze zle po badaniu u okulisty widziala, no i juz sama nie wiem:confused:
Jedyne, co mnie pociesza to fakt, ze przez ciaze mi sie wada nie pogorszyla...
A moj pierwszy ginekolog, ktorego potem zmienilam twierdzil, ze w ogole nie mam po co isc do okulisty, bo to i tak nie ma zadnego znaczenia :baffled: Obecny - nawet nie znam jego zdania, sama sobie poszlam.

Tysiolek - ja przestalam sobie wyobrazac moj porod, bo od razu zaczynam panikowac :-D Dobrze, ze moj maz tez zyje w slodkiej nieswiadomosci :-D Latwo nie bedzie, ale ciagle staram sie sobie powtarzac, ze nie my pierwsze i nie ostatnie :tak:

A narobilyscie mi smaka tymi lodami, a jak to przeczytalam, to juz po ptakach, bo juz po zakupach :wściekła/y:

zAgatka - normalnie samych prorokow masz dookola :-D Tylko szkoda, ze kazdy co innego ;-)

Ode mnie rowniez:

Wszystkiego najlepszego w nadchodzacym roku, oby byl co najmniej tak dobry, jak ten stary. Duzo radosci, szczescia i pociechy z maluszkow!!!

Do góry