reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
twardnienie brzucha mimo no-spy.
Jolcia może jak do tej pory nie brałaś to Ci pomoże, mnie pomimo szeregu tych leków i tak twardnieje brzusio.
A ile nospy i magnezu bierzesz?

A wiecie co jeszcze dziewczyny...coraz bardziej mnie się nasze suwaczki podobają...
już nie mogę się doczekać 34tc, potem tylko 36 i już z takiej górki, że ho ho :)

Sylwia, Julcia ja rowniez biore luteine 2x2 przy wypisie ze szpitala dostalam takie zalecenia ;-)Julcia nie masz sie czego obawiac jest bezpieczna

Dziewczyny mam maly dylemacik od paru dni czuje sie jak by cos mi cieklo. i mam mokra plame na bieliznie... niewiem czy to tak sie uplawy rozrzedzily czy co :eek:miala tak ktoras?
po luteinie lubi bardziej leciec:tak:

Jolcia może jak do tej pory nie brałaś to Ci pomoże, mnie pomimo szeregu tych leków i tak twardnieje brzusio.
A ile nospy i magnezu bierzesz?

3x1 zarówno no-spa jak i magnez. czasem biore 4 x1 no-spy - jak sie kłade i mam kamień.

Od 2 dni również w nocy jak sie budzę (a budze sie co godzina) miałam twardy brzuch. Dziś w dzień już jest lepiej.

reklama
Do góry