reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Wiecie... Zawsze chciałam mieć większe piersi, a teraz stwierdzam, że są obleśne... I te suty na pół cycka ... Fuujjjj.... Ale mężowi się podoba :-) Nawet ta siara mu się podoba :-p;-)
hehehee.. "suty na pół cycka" ..o właśnie.. jak ja to kocham :-D moje "suty" mają jakieś gorsze i lepsze dni,bo raz są normalne,a raz takie nabrzmiałe i właśnie wielgachne aż wstyd stanik zdejmować. Sama siebie sie wstydze! :-D

Mi się pojawiło w prawej piersi dopiero w minionym tygodniu i to mój M zauważył, że mam mokre plamy na koszuli nocnej:szok: I sie biedak przestraszył czy nie za wcześnie, więc musiałam go uspokajać, że to normalne;-)
tobie w prawej.. a mi z lewej więcej leci :eek: ale u mnie lewa jest większa. kiedyś nie zwracałam na to uwagi, ale teraz widać różnicę .

Mi na szczescie zalerlo dla dzieciaczka jeszcze nie wylazi. Nie wiem czy to dobrze czy zle i czy ma wplyw na ilosc pokarmu i w ogole na jego pojawienie sie po porodzie. W kazdym razie jak sie bardzo boje tego momentu jak zobacze te plamki :szok::szok::szok::szok: bo sie przeraze:szok::szok::szok: i spanikuje:szok::szok::szok::szok::szok:
ja sie rozpłakałam jak zobaczyłam że mi płyn wycieka z piersi.. :-D i to właśnie z przerażenia a nie z radości. dziwne uczucie.

reklama
Witam kobietki;-) Ja już po weselu było bardzo fajnie nawet nieźle sobie potańczyłam:-) Przydało mi się coś takigo, przynajmniej sie troszkę oderwałam od codzieności.. Na poprawiny nie poszlismy Bo wytrzymalam na weselu aż do 2 :tak:Moj M sie urżnął troche, myślałam że go zastrzele ale takto jest jak sie korzysta z wszystkich wygód wesela takich jak wódka stół wiejski i bar z drinkami.
A nad Wami nadążyc nie mogę hehhe... nie dam rady nadrobic:-D;-)
Pozdrawiam Was serdecznie.

Hej,hej Dziołszki :-)
Melduję się już z Polski z domu moich Rodziców :-) Jak przebiegła podróż to nawet nie pytajcie, ważne, że dotarliśmy cali i zdrowi :tak:
Już się zaczęło rozpieszczanie mnie i Młodego także muszę z tego korzystać :-p
Miłego niedzielnego wieczorku Wam życzę :-)

Ja juz po spacerku bylo super znow zmeczona ale pogoda tak cudowna ze zal siedziec w domku teraz czeka az mala zasnie i do lozka. Dozobaczenia na porannej kawce.

Hej,hej Dziołszki :-)
Melduję się już z Polski z domu moich Rodziców :-) Jak przebiegła podróż to nawet nie pytajcie, ważne, że dotarliśmy cali i zdrowi :tak:
Już się zaczęło rozpieszczanie mnie i Młodego także muszę z tego korzystać :-p
Miłego niedzielnego wieczorku Wam życzę :-)

Kacha hehe korzystaj ile wlezie. Ja tez korzystam. Dzis na obiadek byly pierozki z mieskiem i czerwony barszczyk, a ja sobie jeszcze jako surowke ogorka kiszonego wciagnelam:rofl2::tak:

o ja czytam o tym mleku i myślę sobie że u mnie cycki duże ale pustaki bo mi nic nie cieknie...patrzę na dół a tu z prawej mokre!:szok::-D
hehe zaczyna się:-D
idę coś wszamać może m mi dzisiaj paznokcie u nóg pomaluje ja się wystraczająco nagimnastykowałam w wannie żeby paznokcie obciąć:cool2:

trzymcie się do jutra!

reklama
Agagsm, pewnie masz racje ze jest to kwestia dojrzałosci i ze na wszystko przychodzi czas. Ja jestem bardzo zadowolona ze ciaza tak zmienila podejscie mojego M ze jest duzo fajniej i lepiej. Wyrecza mnie w pracach domowych i sie bardziej angazuje w zycie rodzinne:)
Wiec sie nie moge przyczepic:)

Kobiety a jak tam wasze mleczne zapasy? :-D nadal budzicie się z plamkami na koszulkach? bo mi sie to przez ponad miesiac nie zdarzyło,albo i wiecej a dziś znowu sie budze i to samo :sorry:

A ja nic nie mam takiego:(

Wiecie... Zawsze chciałam mieć większe piersi, a teraz stwierdzam, że są obleśne... I te suty na pół cycka ... Fuujjjj.... Ale mężowi się podoba :-) Nawet ta siara mu się podoba :-p;-)

Emilcia ja mam tak jak Ty, zawsze chcialam miec wieksze, bo mialam miedzy A a malym B, a teraz mi sie z C wylewa, ale zeby one byly chociaz ladne, ale one sa nabrzmiałe, wielkie, ciezkie i mają wielkie brodawy z jakimis bialymi kropkami, co prawda nic mi nie leci, ale one wygladaja strasznie!!!:(

Do góry