reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Karoli gratuluję:-):-):-):-):-) i przepraszam, że nie odpisałam, ale wysiadł net i nie miałam możliwości:-:)-:)-(
Ale miałaś maraton nie zazdroszczę, ale popatrz masz już to cholerstwo za sobą;-)

Yol dzieki:-) co to pytan to nic nie szkodzi. Wazne, ze egzam zdany i material nauczony zapomniany:-D:cool2::rofl2:

Dorcia jeszcze musze sie wytezyc na jeden egzamin za tydzien w sobote i pozniej juz tylko obrona.

A tak w ogole to za tydzien przylatuje moj G. na moja obrone. Mamy wracac razem do Wloch 11 pazdziernika, ale tak szczerze powiem, ze jest mi baaaaaaaardzo dobrze w domku u mamusi, dba o mnie, daje mi jesc, nie musze sie glowic co mam ugotowac, i w ogole jeszcze musze sie z ludzmi pospotykac i uporzadkowac sprawy, bo najwczesniej zawitam do ziemi polskiej w przyszlym roku w lipcu-sierpniu.
I jak ja mam przekazac moj genialny pomysl odnosnie zostania tutaj o jakies dwa tygodnie dluzej mojemu G. tak zeby go nie urazic??
A poza tym ja od momentu przylotu tutaj naprwde dzien w dzien kuje cale dnie i nie uzylam do tej pory nic a nic z tego pobytu. Nawet do babci nie pojechalam, tylko babcia jutro przyjezdza na zalegle urodziny,

no to powodzenia dla dziewczyny szwagra !!!:tak:
Patrysia a ty chyba pisałaś na jakimś wątku z Jarzebniką (chyba wiesz o kogo chodzi:sorry:) i kurcze aż jej zazdroszczę o 5:30 była w szpitalu a o 5:55 ściskała już synka niektórym to dobrze :-D

mi się wydawało że na drugi dzień już powinna paczka być ?

to czekamy na zdjęcia i gratuluje zdrowego dzidziusia :tak:;-)
no to mnie pocieszyłaś :-( pewnie sie wwaliłam w jakiś kanał,bo zawsze musi być ten pierwszy nieudany raz na allegro :zawstydzona/y: ale czemu akurat z kołyską? byłam najszczesliwsza na swiecie jak za nią płaciłam :eek: dobrze,ze mam dowód wpłaty zachowany,to może coś wskóram jeszcze..

Wiem, że trochę to odbiega od tematu forum czy jakichkolwiek rozmów tutaj, ale w związku z epidemią złego humoru, buzujących hormonów i wścieklizny postanowiłam wam wkleić link do strony z blogiem. Same sprawdźcie sobie co tam jest. Powiem tylko jedno: posikałam się ze śmiechu. Dosłownie.

Kwaśna Landryneczka - Kwaśna Landryneczka - blog dostępny pod adresem kwasnalandryneczka.pinger.pl
odrazu mi sie humor poprawił :-D:-D

Witam na poranniej kawie , ale ta landryneczka chumorek poprawila. Ja juz od 6.30 nie spie i jestem nie do zycie po wczorajszm spacerku czuje wszystkie misnie i takie mam zakwasy ze szkoda gadac , dzisiaj nigdzie sie nie ruszam no moze po poludniowej drzemce z mala na plac zabaw ale tam tylko siedzenie na lawece.

cześć kobitki jak tam niedzielny poranek?
uśmiałam się z tych fotek ale przerażające jest to że ludzie to na nk pokazują! :-D:-D:-Dno i z drugiej strony ktoś je z nk skopiowal:sorry:

a ja wstałam z rańca usmażyłam naleśniki umyłam podłogę - hehe międzey jednym a drugim naleśnikiem na patelni, nie ma jak trochę ruchu z rana:cool2:
mąż mój na grzybach wczoraj wrócił o 23 chyba tylko 1 piwko wypił i nie poszedł z chłopakami do innego baru bo jak powiedział teraz musi być odpowiedzialny:cool2:suuuper!
chyba sobie kawkę strzelę bo mnie śpioch ogarnia!

oj no iczeka mnie góra ciuszków do prasowanai dla synusia, hehe ale to właściwie przyjemność!

a wczoraj mój synuś miał prawdziwą balangę w brzuchu masakra pierwszy raz w życiu widziałam, jak mi brzuch podskakuje w paru miejscach!!!!

Ostatnia edycja:
Wiem, że trochę to odbiega od tematu forum czy jakichkolwiek rozmów tutaj, ale w związku z epidemią złego humoru, buzujących hormonów i wścieklizny postanowiłam wam wkleić link do strony z blogiem. Same sprawdźcie sobie co tam jest. Powiem tylko jedno: posikałam się ze śmiechu. Dosłownie.

Kwaśna Landryneczka - Kwaśna Landryneczka - blog dostępny pod adresem kwasnalandryneczka.pinger.pl

bez komentarza :-D

witam babki ja dzisiaj pospałam no nie powiem do 8,30 to u mnie kurcze środek dnia :tak:

Karoli gratulacje już z górki :tak:

tak się zastanawiam gdzie się podziały jeszcze inne babki np. Andzia76 się nie odzywa, BlackWizard no i oczywiście Nikki i jeszcze by się znalazło pare zapomnianych :-(

pozostało nam czekać na odzew, a potem opr ... :cool2:

jak mogłam serduszkować to mi się nie chciało, a teraz jak nie można to kurde zęby w ścianę :-p że zawsze zakazany owoc kusi :tak:

Witam!!
Ale jesteście pracowite!!!! jJa już po jajecznicy z pomidorkiem, zaraz kawkę skończę i do mamusi:-D:-D:-D:-D:-D Trzymajcie się ciepło:tak::-)

reklama
bez komentarza :-D

witam babki ja dzisiaj pospałam no nie powiem do 8,30 to u mnie kurcze środek dnia :tak:

Karoli gratulacje już z górki :tak:

tak się zastanawiam gdzie się podziały jeszcze inne babki np. Andzia76 się nie odzywa, BlackWizard no i oczywiście Nikki i jeszcze by się znalazło pare zapomnianych :-(

pozostało nam czekać na odzew, a potem opr ... :cool2:

jak mogłam serduszkować to mi się nie chciało, a teraz jak nie można to kurde zęby w ścianę :-p że zawsze zakazany owoc kusi :tak:
Tu masz racje dlatego ja kozystam nawet jak mi sie nie chce , bo po cizy z 6 tygodni absolutnie nic a potem nie wiadoma jak z psychika , ja po Nicili bardzo dlugo niemoglam przezwyciezyc strachu.

Do góry