Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Golanda wazne ze teraz jestes w ciazy i ze jestescie szczesliwijeszcze troche i bedziemy cieszyc sie dzieciaczkami a nie duzymi brzuszkami
![]()
Golanda a co do suwaczka nie umiem go wkleic![]()
Miłej nocy kobietki ;-)
Któraś pytała czy liczymy ruchy... ja nie liczę - nie jestem w stanieTak często kopie, że pomyliłabym się chyba koło południa już ;-)
u mnie jest podobnie co 2 godziny bombardowana jestem kopniakami jeszcze dzieciaczki miejsce mają z tego co wiem liczy się później jak ruchy mają ograniczone i już sobie tak fikać nie mogą i się czuje ze mało się dzidziuś rusza ;-)Miłej nocy kobietki ;-)
Któraś pytała czy liczymy ruchy... ja nie liczę - nie jestem w stanieTak często kopie, że pomyliłabym się chyba koło południa już ;-)
Nie dziękujęA to także zycze powodzenia i trzymam kciuki za egzamki:-)