reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

Kurcze coś dziś mnie boli brzusio, dosyć mocno twardnieje, dobrze, że dziś ta wizyta to przynajmniej sprawdzi czy wszystko oki...:zawstydzona/y:

Piszecie kobietki o remontach, my planujemy pomalować pokój córci, zrobić taki fajny dziecięcy pokoik, ale nie mam pojęcia kiedy:no: ale pewnie najszybciej listopad, tak mi się wydaje. Zbyt wielki remont nie będzie bo największa kwestia to pomalowanie. My dopiero mieszkamy tu od niecałego roku, a wszystkie ściany były na nowo stawiane i dobry fachowiec nam się trafił i super wszystko wygipsował. Normalnie cacuszko :-D

o jejku ale się denerwuję przed tą wizytą...jadę o 16, mam nadzieję, że wsio będzie oki :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Jak będzie cię nadal bolał to weź nospe i się połóż - nie masuj brzuszka.

U nas już trzeba było zrobić remont - musieliśmy przenieść małą do większego pokoju (już tak przyszłościowo) mieliśmy popękany sufit, i takie tam. Fajnie że trafił Wam się dobry fachowiec o takich jest trudno a człowiek się denerwuje jak coś jest nie tak.

reklama
termin mam na 17 stycznia :) mial byc chlopak ale w poniedzialek lekarz mi powiedzial ze chyba jednak dziewczynka ale zanim sie przyjrzal to sie dzidzia obrocila pupa i nie chciala pokazac co ma :)

Hej Dziewczynki:-)
Przywitam się tylko z Wami i robię wypad stąd, bo coś na nic nie mam nastroju. Mam humory jak baba w ciąży :-p
Miłego dzionka Laseczki :-)

dziewczyny doradźcie mi bo już sama nie wiem i złapałam doła...
w pracy niektóre się dziwią, że jeszcze w szkole siedzę a nie na l4...
M uważa, ze powinnam jeszcze siedzieć w szkole bo potem lepiej pracodawca patrzy...
do tego mam lekcje w domu prywatne 3-4 godziny od pn do czw i z nich nie mogę zrezygnować do świąt w żadnym wypadku, ale to w domu po 1-2 osobie więc luz...
no i praca w szkole, do tego dodatkowe godziny w szkole obowiązkowe i niepłatne, zebrania, rady, kursy szkoleniowe, ogarnąć dom 150m kw, czyli pranie odkurzanie mycie podłóg, gotowanie obiadów, zakupy, wyprowadzanie psa 2 razy dzienie, bo raz M, ja już naprawdę nie wiem...
a w szkole dzieci wrzeszczą, biegają, na lekcji muszę bez przerwy się drzeć przy niektórych NERWY, co ja mam zrobić!?
myślę już o tym l4 od października, wtedy w domu na czarno, trudno, ale M twierdzi że w szkole powinnam jeszcze zostać...
HELP!!!:-:)zawstydzona/y::-:)-:)-(

Witam wszystkie Panie :) ja rowniez bede rodzic w styczniu i postanowilam do was dzis dolaczyc ;]
Witam nową stycznióweczkę:happy:
Dorciaa wydaje mi się żę powinnas postąpic tak by Tobie było jak najlepiej. Domyślam się że siedzenie w szkole jest bardzo uciążliwe szczególnie dla kobiety w ciąży. Porozmawiaj z mężęm pomyślcie o zdrowiu waszego maleństwa i o tym że Tobie potrzebny jest spokój. Trzymaj się!;-)

Ostatnia edycja:
Dorciaaa zdaje mi sie ze jednak powinnas zrezygnowac bo teraz najwazniejsza jest dzidzia ja tez pracowalam co prawda nie z dziecmi ale z ludzmi ktorym wiele sie nie podobalo choc nie z mojej winy tylko szefowej to ja sie musialam tlumaczyc i denerwowac i w tamtym tyg zrezygnowalam i siedze w domq jako bezrobotna ale bynajmniej lepiej sie czuje

Dorciaa decyzja należy tylko i wyłącznie do Ciebie:tak: Jeśli czujesz się na siłach pracować to nie ma co iść na L4, ale jeśli masz już dość to na Twoim miejscu bym poszła, nie słuchając Męża :-p:tak:

słuchajcie, byłam tydzień na zwolnieniu bo złapałam przeziębienie, wracam, a tam połowa dzieci kicha, smarka i kaszle...:-(

611.jpg

Ile kwiatów na łące, ile gwiazd na niebie, tak wiele szczęścia życzę Tobie. By spełniły się wszystkie życzenia,
zdrowia i miłości bez ograniczenia.
Sylwio, z okazji urodzin wszystkiego najlepszego!

reklama
Do góry