reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Witam ...Jakis taki nudny ten dzisiejszy dzionek. W sumie to dobrze, że sie juz kończy. Coś imprezowo zrobiło sie na forum w ostatnich dniach- weselicha, urodzinki...;-)Mój mąż z synkiem też zaraz powinni wrócic z 60 urodzin wujka, a ja niestety musiałam sobie odpóścić :-(Mam nadzieję, że chociaz kawałek tortu dowiozą :tak: Tak na nich czekam i dochodze do wniosku, że bez tych moich mężczyzn świat pusty i nudny. Plus taki, że odpoczęłam za wsze czasy:-D.

Anna_ajra
nie pamiętam ile dokładnie przytyłam, ale zaczęłam pierwszą ciążę od wagi 72 kg, a tą od 62 :-) Pocieszenie jednak żadne, bo jak tak dalej pójdzie to nadrobie i jeszcze pierwszą ciążę przebiję :crazy: w tej chwili ważę już 76,300 :szok: Musze jednak przyznać, że po pierwszym dzieciątku schudłam w rekordowym tempie. Jako nastolatka nie miałam takiej figury jak po ciąży :-D Mam cichą nadzieje, że tym razem będzie podobnie:tak: Czas pokaże:-) A tak z innej beczki..... równiez podziwiam za umiejętność połapania nas wszyskich na forum;-):tak:
Synus niechaj szybko wraca do zdrowia :tak:
Paulinaa
ja tez jestem na etapie przetworów- sałatki, ogórki, papryka itp... Mój małżonek stwierdził, że mam szał macicy :-D Nasza praca zostanie doceniona zimą :-)

E_milcia
równiez witam serdecznie :-)

Hej Dziewczynki, a my dzisiaj cały dzień na ogrodzie spędziliśmy, piękna pogoda, śliczne słoneczko, tak mogłoby być co dzień :biggrin2: Myślałam, że troszkę to Olisia zmęczy, ale delikatnie mówiąc się przeliczyłam i łobuz mały w najlepsze się bawi jeszcze :biggrin2:
Stosunkowo udanych nocy Wam życzę :biggrin2:

Hej stycznioweczki, zyjecie?

Ja leniu****e jak przystalo na niedziele a zaraz zapiekanki bede wcinac:-D I jak tu nie tyc:sorry2: Dzidzia mnie jakos dzis wyjatkowo kopie, chyba dlatego ze nic nie robie:-)Zaraz sobie zrobimy seans filmowy i tak juz do konca dzisiejszego dnia. Milego wieczoru dla was:-)

Witajcie przyszłe Mamusie :)
Już dłuższy czas czytam co u Was i postanowiłam do Was dołączyć :)
Mam nadzieję, że mnie tu przyjmiecie :)
Podobnie jak Wy też zostanę mamusią w styczniu 2010 roku!
Termin mamy na 8 stycznia...
Trzymam za Was wszystkie mocno kciuki,
pozdrawiam serdecznie
Emilia.

Witam serdecznie;-)

A ja do Was piszęa pomiędzy - w sypialni Polsat i śledzę finał - nasi radzą sobie super - jest 2:0 i właśnie jest przerwa. Na TVN więc przyleciałam do pokoju i podglądam Taniec z gwiazdami - właśnie Majdan tańczy - nieciekawie już lepiej gra w piłkę ;-) :-D i do Was zajrzałam :-)

Miłego wieczoru

Zajrzałam do Was bo muszę się wyżalić- wczoraj podczas prasowania wysiadło mi żelazko. cholera :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:A teraz w ramach upiększeń po przeziębieniu i z powodu pracującego poniedziałku:wściekła/y::wściekła/y: umyłam głowę i szlag trafił suszarkę w połowie.:angry::angry::angry:kurde kurde kurde:rofl2::rofl2::rofl2: Sorki za te wszystkie cholery i inne ale jestem zła.

Joasia
I jak tu mieć ochotę na seks? W pierwszej ciąży też chyba bardziej mi się chciało, ech latka lecą szkoda gadać.....:baffled::baffled:

POLSCY SIATKARZE MISTRZAMI EUROPY!! :-D:-D

Przepraszam za tak jawną radość ale cieszę się ogromnie... czy ktoś tu jeszcze interesuje się sportem? :-D

reklama
yol_a - Wcale się nie dziwię, że szlag Cię trafia:tak: Nieszczęścia niestety chodzą parami. Oby jak najmniej takich sytuacji ;-)tego życzę!!!

^Joasia^
- z tą ochotą to u mnie różnie... jeszcze do niedawna nie miałam ochoty chociaż przeciwskazań nie było, a teraz kiedy mam zakaz odgórny;-) (od lekarza) to z łózka bym nie wychodziła :-) :-D:szok: Kobieta zmienną jest- jeszcze Ci się może odmienic i nabierzesz ochoty ;-)

Życze wszystkim spokojnej nocki :tak:

Do góry