MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
Szczerze mówiąc to ja chyba bym takiego wózka nie kupiła. Jakoś dziwnie byłoby mi pakować dzidzię do tego "kosza".
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja o Natalce chcialam slowko;-)zaczyna mowic i cos dwa dni temu jak sie jej zapytalam na Martusie kto to jest,zawsze mowila dzidzia, to tym razem powiedziala Tusia, a na siebie mowi Talka.:-);-)
Ja o Natalce chcialam slowko;-)zaczyna mowic i cos dwa dni temu jak sie jej zapytalam na Martusie kto to jest,zawsze mowila dzidzia, to tym razem powiedziala Tusia, a na siebie mowi Talka.:-);-)
Chyba powinnam zmienic nika na Mama Tusi i Talki tudziez Mamatusiitalki
za długie .... i tak bym pisała jakoś w skrócie np. MaTuTalka lub poprostu MatulkaChyba powinnam zmienic nika na Mama Tusi i Talki tudziez Mamatusiitalki
za długie .... i tak bym pisała jakoś w skrócie np. MaTuTalka lub poprostu Matulka