reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Stycznióweczki, które mają już dzieci

reklama
wozek faktycznie jest rewelacyjny i dosc latwy w obsludze, tyle tylko, ze z tego co zauwazylam i zrozumialam rozklada sie tylko na plasko w wersji pojedynczej:baffled:chyba,ze jesz inaczej, a tylko ja tego nie zauwazam??

Karlam pomyślałam sobie to samo....... Dziwny jest ten wózek to fakt, ale może najbardziej funkcjonalny? W sumie podwójne Mamusie mają najwięcej doświadczenia w tym temacie. Ale wygląda nietypowo... Ja to bym się ciągle bała, że to dziecko, które jest pod spodem o coś uderzy np. jak będę wjeżdżała na wysoki krawężnik.

Tutaj w Londynie duzo osob jezdzi takimi wozkami.Z tego co zauwazylam to dziecko ktore lezy na dole ma klape ktora zaslaniasz jezeli chcesz,pozatym cale jest schowane i wyglada to jakby bylo w koszyku.Watpie aby sie uderzalo przy kraweznikach,poniewaz dol jest usztywniany.No ale ja poprostu wiem to z obserwacji i duzo wiecej nie moge napisac.

reklama
Dziwny ten wózek. Tak wygląda, że to dziecko na dole musi mieć cały czas podkurczone nóżki w tym "koszu". Ciekawe czy ono coś może obserwować sobie czy cały czas jest w takim jakby zamknięciu i ogląda tylko plecki starszego rodzeństwa?:baffled:

Do góry