reklama
K
konto usuniete
Gość
pizza i chipsy to po mamusi
geperty
Mamy styczniowe 2007 Kasia Mamusia Nikusia
Po dzisiejszym szczepieniu waga 10,200kg :-), a wzrost lepiej nie mówić , tak się wkurzyłam, bo wg ich miarki przyklejonej do ściany Nikuś ma 89cm, w domu przy ścianie ma 81-82cm, więc mówię pielęgniarce, że coś jest nie tak z tą miarką, a ona, że jest dobrze , dla niej nic dziwnego,że 16 miesięczne dziecko może mieć tyle wzrostu , pójdę do nich ze zwykła miarką i zmierzę im ścianę, to się przekonają, że mają na złej wysokości przyklejone , i ma teraz Nikuś naciapane w książeczce, że wielki na 150 centyli, a waga poniżej 25 centyli , głupia baba.
T
tynka
Gość
U nas mają miarkę od 0 i nie ma problemu ...........tyle, że u nas nie mierzą jedynie na bilansie dwulatka ;-)a tak to jakoś babie nie przychodzi do głowy a ja jak zwykle zapominam
MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
Jak Antoś leżał w szpitalu, to też go tak mierzyły, że wyszło mu 89 cm a w rzeczywistości ma 81.
Ale to jeszcze nic, u mojego ginka w gabinecie jest taka waga, która odejmuje co najmniej 5 kg. I jak mnie ostatnio ważył, to wyszło 48,5 kg... a tyle to ja w liceum ważyłam i nigdy już do tej wagi nie udało mi sie wrócić. Powiedziałam mu, że ona sporo odejmuje a on i tak wpisał mi w karcie 48,5. Jakbym się teraz ważyła w innym gabinecie to ktos by sobie pomyslał, ze w ciągu miesiaca przytyłam 5 kg
Ale to jeszcze nic, u mojego ginka w gabinecie jest taka waga, która odejmuje co najmniej 5 kg. I jak mnie ostatnio ważył, to wyszło 48,5 kg... a tyle to ja w liceum ważyłam i nigdy już do tej wagi nie udało mi sie wrócić. Powiedziałam mu, że ona sporo odejmuje a on i tak wpisał mi w karcie 48,5. Jakbym się teraz ważyła w innym gabinecie to ktos by sobie pomyslał, ze w ciągu miesiaca przytyłam 5 kg
K
konto usuniete
Gość
geperty ale sie nasmialam bo sobie wyobrazilam ciebie z twoim zacieciem i charakterkiem jak lecisz do nich ze swoja miarka i wymierzasz sciane hehehehe
nie moge normalnie
a co do pomiarow to moj Nikus ma 84cm a z waga wahania pomiedzy 10 a 10,5
nie moge normalnie
a co do pomiarow to moj Nikus ma 84cm a z waga wahania pomiedzy 10 a 10,5
reklama
aniay
Mamy styczniowe 2007 fulltime mum Moderatorka
Czytam was dziewczyny i kamien mi z serca spda ;D bo Oli dopiero co dobila do 10 kg przy wzroscie okolo 85.
Swoja droga musze znalezc ostatni wykres i go uzupelnic... pewnie sie pozmienialo duuuzo ;D
Swoja droga musze znalezc ostatni wykres i go uzupelnic... pewnie sie pozmienialo duuuzo ;D
Podziel się: