reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Słoneczka rosną, czyli waga i inne wymiary szczęścia :)

No to nie ma co nadganiać. Nikusia taka uroda i tyle. Nie będzie miał nadwagi i będzie mógł się obżerać Chipsami i Pizzą :tak::-D:-D

reklama
właśnie wiem :-D

Zważyłam dziś Emilkę u rodziców i wyobraźcie sobie, schudła :szok:
W zeszłym tygodniu w podobnym zestawie ciuchów ważyła 11,200 a dziś tylko 10,800. Pewnie przez ostatnie upały wypociła nadmiar :tak:

Po dzisiejszym szczepieniu waga 10,200kg :-), a wzrost lepiej nie mówić :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, tak się wkurzyłam, bo wg ich miarki przyklejonej do ściany Nikuś ma 89cm:szok::szok::szok:, w domu przy ścianie ma 81-82cm, więc mówię pielęgniarce, że coś jest nie tak z tą miarką, a ona, że jest dobrze :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, dla niej nic dziwnego,że 16 miesięczne dziecko może mieć tyle wzrostu :szok::wściekła/y:, pójdę do nich ze zwykła miarką i zmierzę im ścianę, to się przekonają, że mają na złej wysokości przyklejone :no:, i ma teraz Nikuś naciapane w książeczce, że wielki na 150 centyli, a waga poniżej 25 centyli :crazy:, głupia baba.

U nas mają miarkę od 0 i nie ma problemu ...........tyle, że u nas nie mierzą :rofl2::-pjedynie na bilansie dwulatka ;-)a tak to jakoś babie nie przychodzi do głowy a ja jak zwykle zapominam :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Jak Antoś leżał w szpitalu, to też go tak mierzyły, że wyszło mu 89 cm a w rzeczywistości ma 81:-D.
Ale to jeszcze nic, u mojego ginka w gabinecie jest taka waga, która odejmuje co najmniej 5 kg:szok:. I jak mnie ostatnio ważył, to wyszło 48,5 kg:-D... a tyle to ja w liceum ważyłam i nigdy już do tej wagi nie udało mi sie wrócić:zawstydzona/y:. Powiedziałam mu, że ona sporo odejmuje a on i tak wpisał mi w karcie 48,5. Jakbym się teraz ważyła w innym gabinecie to ktos by sobie pomyslał, ze w ciągu miesiaca przytyłam 5 kg:baffled::rofl2:

geperty ale sie nasmialam bo sobie wyobrazilam ciebie z twoim zacieciem i charakterkiem jak lecisz do nich ze swoja miarka i wymierzasz sciane hehehehe:-D:-D:-D:-D:-D:-D
nie moge normalnie:-p

a co do pomiarow to moj Nikus ma 84cm a z waga wahania pomiedzy 10 a 10,5

reklama
Czytam was dziewczyny i kamien mi z serca spda ;D bo Oli dopiero co dobila do 10 kg przy wzroscie okolo 85.
Swoja droga musze znalezc ostatni wykres i go uzupelnic... pewnie sie pozmienialo duuuzo ;D

Do góry