reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Słoneczka rosną, czyli waga i inne wymiary szczęścia :)

reklama
xmamuska, moja Amelcia waży nie dużo więcej bo 6500, ale jest troszkę starsza, bo urodziła się 1 stycznia. Zato ważyła prawie 2 kg mniej od Twojej. Tez ją karmię tylko cycuszkiem i jej starcza. Nawet mam wrażenie, że mniej teraz je, bo spróbowałam po karminiu odciągnąć resztę mleka z jednej piesi i zostało jeszcze 60 ml.

Ha! :-) :laugh2: Mam juz 10 zdjeć bobasków z Kubusiem włącznie..i nie wiem,czy mam sie juz zabierać za to,czy jeszcze dostanę jakieś...:eek: :eek: Jak to Czesio z "Włatców Móch" mówi: Ojoj..

Ha! :-) :laugh2: Mam juz 10 zdjeć bobasków z Kubusiem włącznie..i nie wiem,czy mam sie juz zabierać za to,czy jeszcze dostanę jakieś...:eek: :eek: Jak to Czesio z "Włatców Móch" mówi: Ojoj..
Jeszcze ja, jeszcze ja!!!
Miło mi Cię Mosquitka poznać.
Pomysł ze zdjęciami jest super. Przed chwilką wysłałam Ci zdjęcia mojego szkrabka.

Mosquitka ja również wysłałam ci zdjęcia:tak: Jutro może porobie jakieś bardziej ciekawe i dośle :tak: wybieżesz najciekawsze

Mosquitka, a jaki rozmiar zdjęcia potrzebujesz? bo na stronie Filipa jest dużo zdjęc o szerokosci 550 pixeli. jak pasuje, to wybierz jakies. jak chcesz więkjsze, to napisz i wyśłe. (czy to mają być zdjecia teraźniejsze czy z młodości:confused: :-D )

reklama
Hej Kochane moje!
Strasznie zaniedbałam BB ale to wszystko przez totalny chroniczny brak czasu.
U nas wszystko ok, rośniemy, pojutrze idziemy do szczepienia to wtedy dowiemy się jaka jest nasza waga i wzrost.
Witam wszystkie nowe mamusie na forum.
A czy ja mogę się dołączyć ze zdjęciem? Tutaj są fotki Emilki
Albumy - Onet.pl Foto

Do góry