reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Słoneczka rosną, czyli waga i inne wymiary szczęścia :)

Moj synek wazy juz 6850g.Od ostatniego wazenia(16/04) przytyl ponad pol kilo:-) .Widac zupki i deserki dzialaja,jak bedzie nadal tak szybko przybierac na wadze to niedlugo bede miala mala kluszeczke:-D .

99c20a31627dddd5.jpg

reklama
Amelka przy urodzeniu główkę miała 31 cm. Niby rośnie, ale wolniej niż na początku. No dobra ujawnię się, choć nie lubię tego

Dziewczyny, widzę, że Wy dokarmiacie swoje pociechy. Ja karmię tylko cycem. Rodzina mi już głowę suszy żeby coś małej dać nowego spróbować. Jakiego jesteście zdania? Ja uważam, że jeśli mój pokarm małej wystarcza, to poczekam "książkowo" do 6 miesiąca.

no ja tez chcialam ksiazkowo zaczekac ale stwierdzilam ze im wczesniej pozna inne smaki to moze pozniej bedzie mniej wybrzydzal ;-) Breta milo ze sie ujawnilas ;-)

Breat, Robert mial przy urodzeniu glowke 33, a teraz ma 41,5cm, wiec ma obwod wiekszy o 8,5cm. WYdaje mi sie ze z Twoja malutka tez jest ok, bo tez jej glowka mniejwiecej o to samo urosla (8cm), a poza tym raz, ze Robert jest troszke starszy, a dwa, ze jest chlopcem, to tez inaczej.

jagoda potrzebuje urodzeniowych danych twojego dziciatka i jak ma na imie :) bo nie moglam nigdzie znalezc :p

dziewczyny ktorych nie ma na wykresie poprosze o wiecej danych :)

aniay, może Amelkę też umieść na wykresikuur. 01.01.2007 - 2250 g (49 cm)15.02.07 - 4150 g29.03.07 - 5400 g10.05.07 - 6500 gnie wiem ile mała mierzy, bo jak dotąd nikt tego nie sprawdzał

reklama
Do góry