reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2024

Witam się i ja 🤭
Mam na imię Paulina, w maju kończę 31 lat. Na pokładzie 10 miesięczna córeczka, o którą staraliśmy się 1r7m - niedrożne jajowody.
3 cykl starań - dzisiaj wyszedł cień, jestem dwa dni przed terminem miesiączki.
Beta z dzisiaj 9,55 Progesteron 12,40 ❤️ powtórka w środę. Jest to wczesna ciąża i bardzo mnie to stresuje 🙈
Termin z om 04.01.24 ❤️

reklama
Witam się i ja 🤭
Mam na imię Paulina, w maju kończę 31 lat. Na pokładzie 10 miesięczna córeczka, o którą staraliśmy się 1r7m - niedrożne jajowody.
Beta z dzisiaj 9,55 Progesteron 12,40 ❤️ powtórka w środę. Jest to wczesna ciąża i bardzo mnie to stresuje 🙈
Termin z om 04.01.24 ❤️

Spokojnie, zobacz sobie że ja zaczynałam od bety 1.4 🤡 i progesteronu 8ng w zeszły wtorek, wczoraj już beta 213 a progesteron 20 :)

Witam się i ja 🤭
Termin z om 04.01.24 ❤️
witam w klubie też w maju skończę 31 lat;)

No hej, ja już po wizycie. Dziś jestem 4+6 i mamy uwidoczniony pęcherzyk 8mm, więc to duży krok, gdyż poprzednie poronienia były na wczesnym etapie przed uwidocznieniem czegokolwiek na USG. Następna wizyta 11.05, wtedy będę wg OM 7+1

Załączniki

• IMG_5556.jpeg
    IMG_5556.jpeg
    191,1 KB · Wyświetleń: 102
Hejka możliwe że mogę już tu dołączyć albo grudzień 2023 to się jeszcze okaże , jestem po pierwszej becie w piątek wynik 253.2 dziś byłam na pobraniu razem z progesteronem i nie mogę się doczekać wyników .o malucha staraliśmy się prawię 5 lat i dalej nie wierzę i nie dociera do mnie co się dzieje ❤️🤣

Kochana, daj znać jak niedzielny wynik :)

tak szybko jak się przywitałam również mogę się pożegnać bo
prawdopodobnie był błąd w laboratorium bo kolejny wynik w niedzielę wyszedł mniej niż 2,3 albo 2,3 nie ogarniam tego do końca ale no tak z tego wychodzi że wcale w ciąży nie jestem jutro mam jeszcze USG i w piątek mam poprawić tą betę jeszcze raz zrobić testy dzisiaj robiłam pół cień Ale jeżeli miałabym betę ponad 200 czyli teraz też już trochę więcej powinno być to testy powinna być dużo bardziej wiarygodne pod względem kreski niż lekki cień

prawdopodobnie był błąd w laboratorium bo kolejny wynik w niedzielę wyszedł mniej niż 2,3 albo 2,3 nie ogarniam tego do końca ale no tak z tego wychodzi że wcale w ciąży nie jestem jutro mam jeszcze USG i w piątek mam poprawić tą betę jeszcze raz zrobić testy dzisiaj robiłam pół cień Ale jeżeli miałabym betę ponad 200 czyli teraz też już trochę więcej powinno być to testy powinna być dużo bardziej wiarygodne pod względem kreski niż lekki cień
Może głupie pytanie, ale badanie w tym samym labo?
Uważam, że jest gdzieś błąd, bo w piątek beta ponad 250, a w niedzielę nic? Nawet gdyby spadała to wynik powinien być wysoki.
Będziesz czekać z betą do piątku? Kiedy w ogóle wypada termin miesiączki?

reklama
Może głupie pytanie, ale badanie w tym samym labo?
Uważam, że jest gdzieś błąd, bo w piątek beta ponad 250, a w niedzielę nic? Nawet gdyby spadała to wynik powinien być wysoki.
Będziesz czekać z betą do piątku? Kiedy w ogóle wypada termin miesiączki?
w tym samym laboratorium ale w innym punkcie pobrań robiłam badania w alabie jedno i drugie

Do góry