reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2024

reklama
A propos objawów. Czy poza mdłościami dzieje się u Was coś jeszcze? Wspominając poprzednie ciąże nie pamiętam żeby tak ciągnął mnie brzuch 🤔 i włącza mi się takie "ssanie"... Pamiętam natomiast, że za każdym razem od 6/7 hbd miałam mdłości i nie mogłam wstać z łóżka zanim nie wzięłam choćby gryza kanapki... To było koszmarnie męczące - ciągle myślenie o zapasie prowiantu😁

A propos objawów. Czy poza mdłościami dzieje się u Was coś jeszcze? Wspominając poprzednie ciąże nie pamiętam żeby tak ciągnął mnie brzuch 🤔 i włącza mi się takie "ssanie"... Pamiętam natomiast, że za każdym razem od 6/7 hbd miałam mdłości i nie mogłam wstać z łóżka zanim nie wzięłam choćby gryza kanapki... To było koszmarnie męczące - ciągle myślenie o zapasie prowiantu😁
nie mam mdłości, zmęczenia, tylko bolące cycki, ciąganie/pobolewanie brzucha i czasem jajników. To tyle 🤷‍♀️ No może trochę zbrzydłam 😅 Dziś jestem 6+0

nie mam mdłości, zmęczenia, tylko bolące cycki, ciąganie/pobolewanie brzucha i czasem jajników. To tyle 🤷‍♀️ No może trochę zbrzydłam 😅 Dziś jestem 6+0
😁😁😁Na, pewno nie zbrzydłaś, a nawet jeśli to zaraz wypiękniejesz🤩 ja się czuję jak przed okresem, tylko zaczęło się dużo szybciej. Jutro data miesiączki. Ogólnie obserwuję u siebie zmiany od poprzedniej ciąży. Pewnie to wiek...

ja jeszcze dzieci nie mam więc porównania brak 😅 jedynie boli mnie brzuch jak na okres ale bez dramatu, da się żyć

reklama
Do góry