G
guest-1691259937
Gość
my wczoraj bylismy na Jasnej Górze. Tez podziękowaliśmy za nasz CUDWidzę, że nie tylko ja codziennie odmawiam nowennę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
my wczoraj bylismy na Jasnej Górze. Tez podziękowaliśmy za nasz CUDWidzę, że nie tylko ja codziennie odmawiam nowennę
Tylko ja robię samo usg to poszerzone. Nie zdecydowałam się na prenatalne pełne. Co ma być to będzie.
Jeeeej, jakie piękne zdjęcia! Super!Wszystko dobrze prenatalne 6.07 , widziałam jak rusza rączkami i nóżkami ♡♡♡ cudownie ufff
Rozumiem. Będzie dobrze, zobaczysz musimy w to wierzyćRozumiem. Ja robię pappe nie tylko że względu na wady, ale ona często miedzy wierszami pokazuje pracę łożyska i przepływy a ja jestem na lekach. No i mój lekarz mowi, że to ocenia się razem
Bardzo dziękuję, dla mnie to była jakaś czarna magiaCMV nie przechodziłaś i nie przechodzisz, za to Rubelle kiedyś musiałaś przechodzić ponieważ masz przeciwciała, igM wskazuje, ze teraz nie chorujesz
żyli tak, igG to przeciwciała po przebytej chorobie a igM to aktualnie trwająca choroba
Woooow, już 5 cm człowieka! Superowe!Dziękuje dziewczyny! Prawie 5 cm szczęścia Wszystko Ok. Uff, za dwa tyg prenatalne
4,98 cm dokładnie, ale wydrukował nie to zdjęcie z pomiaremWoooow, już 5 cm człowieka! Superowe!
Dziękuje dziewczyny! Prawie 5 cm szczęścia [emoji173]️ Wszystko Ok. Uff, za dwa tyg prenatalne [emoji846]
Dziękuje dziewczyny! Prawie 5 cm szczęścia [emoji3590] Wszystko Ok. Uff, za dwa tyg prenatalne [emoji846]