DoMa29
Fanka BB :)
To też się skontaktuję jutro z moją i zapytamLekarz zalecił brać 2x1 razem z duphosanem.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To też się skontaktuję jutro z moją i zapytamLekarz zalecił brać 2x1 razem z duphosanem.
Lekarz doradził czy tak sama zdecydowałaś?
Możesz brać, ja też biorę magne b6 forte, 2x1, a w ciąży z córka później już brałam 3x2 nawet. Tez miałam takie napięcia brzuchaTo też się skontaktuję jutro z moją i zapytam
Kochana w ciąży z córką miałam tez taki pęcherzyk - zobacz to 7 tydzień w pierwszej ciążyDziewczyny tak mnie to teraz trochę zastanawia, bo gdzie przeglądając nasze forum zobaczyłam informacje o kształcie pęcherzyka ciążowego. Popatrzyłam na swój i nie jest on okrągły, tylko trochę jak fasolka. Myślicie że to normalne? Lekarz nic nie wspomniał, ale ja sama jakoś zaczęłam się temu przyglądać. Zobaczcie
tego mi było trzeba dziękuję Ci ja zwariuje do końca ciąży, jak będę tak schizować.Kochana w ciąży z córką miałam tez taki pęcherzyk - zobacz to 7 tydzień w pierwszej ciąży
Przechodzimy teraz niezłą szkołe cierpliwości … wszystko będzie dobrzetego mi było trzeba dziękuję Ci ja zwariuje do końca ciąży, jak będę tak schizować.